G
gość _199
Gość
U nas to tylko ja choruje... Jak lata nie chorowałam, tak odkąd karmie to non stop coś mnie łapie a młody jak zwykle hasa zdrowy i szczęśliwy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ciesz się, że jest zdrowy! ja jak Filip ma chociaż katar to chciałabym na siebie zawsze wsiąść ta chorobę a co wyszło u Was z tymi gorączkami?U nas to tylko ja choruje... Jak lata nie chorowałam, tak odkąd karmie to non stop coś mnie łapie a młody jak zwykle hasa zdrowy i szczęśliwy.
Pewnie, że się cieszę jak on pierwszy raz gorączkował, to umierałam że strachuciesz się, że jest zdrowy! ja jak Filip ma chociaż katar to chciałabym na siebie zawsze wsiąść ta chorobę a co wyszło u Was z tymi gorączkami?
U nas też właśnie katar z piątku na sobotę, całą sobotę, niedziela. Dzisiaj już lepiej. Ale w nocy przerwy w śnie, tylko nie wiem, czy zęby czy lęk separacyjny, bo na rękach nic nie boli tylko gada. Co mnie wkurza bo nie będę z nią gadać o 3 nad ranemU nas w sobotę pobudka z katarem, cały dzień się z nosa lało. W niedzielę już tylko może dwa razy odciagaliśmy. A dziś na razie tylko z rana i na razie cisza. Myślałam że będzie cały tydzień męczył. Więc chyba ten katar to na zęby. Ale w nocy oczywiście pobudka co godzinę
Moja dostanie rowerek, na wiosnę jak znalazl. projektor i pierwszego Pucia ostatnio dostała tablice manipulacyjna, to uwielbia przy niej stać i coś pstrykać. I hitem u nas jest stolik interaktywny i ogródek malucha tylko miejsca już mi brakujeDziękuję! Zobaczymy czekamy na wynik testu Élodie, będzie popołudniu i jeśli będzie negatywny, to wróci jutro do niani. Ja mogę się testować jutro, ale szczerze mówiąc, biorąc pod uwagę jaki mam fajny czas w domu od piątku, to ja chętnie posiedzę do piątku, więc liczę, że mi jutro jeszcze pozytywny wyjdzie, bo jak negatywny, to w środę już do pracy wracam . Właśnie wypiłam leniwą kawę, teraz forum i zabawa z Élodie, no bajka jak dla.mnie.
Élodie miała gorączkę w zeszły weekend i raz w poniedziałek, od tamtej pory luz, nic jej nie było. Mnie raz ciekłoz nosa w nocy i poza tym nic więcej,więc mam tylko nadzieję, że nam wirus aa dużo szkód w organizmach nie porobił.
No i my na ferie zimowe i roczek Élodie chcielibyśmy polecieć do Polski ❤.
Rany dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę Pepco w Polsce i tych wspaniałych cen w tym sklepie. Co mnie kusi, aby kupić tu Élodie, to myślę nie, nie wydam 25 euro za coś co za miesiąc kupię w Polsce za 20 -30 zl . No nie mogę się doczekać kolejnych zakupów w Pepco czy 5-10-15.
Rozpisałam się jak nigdy...
No i piszcie, co na roczek, bo ja właśnie stół multiaktywny kupiłam i to już odpada...
Super ja musialam przełożyć sesjęMy już mamy zdjęcia do wyboru, za 2 tygodnie powinny być już gotowe
Jakie słodziakiMy już mamy zdjęcia do wyboru, za 2 tygodnie powinny być już gotowe
Super, że dziewczyny zdrowieją. Rozumiem, że Ty też bez większych objawów lub w ogóle bez. Hanka musie cierpieć przez Was zatem. No, z tymi spacerami to najgorzej. U nas dziś słoneczko i 5 stopni na plusie,a my zamknięte w domu siedzimy. Élodie bardzo brakuje dzieci do zabawy, widzę to. Ze mną fajnie, ale to kie to samo, co wariactwo z innymi maluchami. Jak zaczynam wariować, jak.maluchy, to ona w siódmym niebie jest, no ale ja po 10 minutach skakania i biegania wysiadam, a ona chce tak ciągle.My też okej że starsza. Hanka jeszxze się giluni ale ona ma komulacje bo jeszcze zęby jej ida. A tak to okej jest. Ja do środy musze siedziec w domu, basia do czwartku a Hanka do 3go lutego dla mnie to idiotyzm, że ona negatywna musi dłużej siedziec ale cóż. Jakoś przetrwamy. A jak już wyjdziemy to na 3 spacery dziennie
Rowerek jest super pomysłem, ale to jest dla rocznych dzieci? Bo ja już w marcu mogłabym ją wozić.Moja dostanie rowerek, na wiosnę jak znalazl. projektor i pierwszego Pucia ostatnio dostała tablice manipulacyjna, to uwielbia przy niej stać i coś pstrykać. I hitem u nas jest stolik interaktywny i ogródek malucha tylko miejsca już mi brakuje