marta18691
Fanka BB :)
No tak jest niestetyMoja mama mówi, że to choroby to był horror. Nas w domu też byla trójka i to w takiej konfiguracji jak u Ciebie. Jeden przyniósł do domu i cała 3 po kolei chora i na końcu mama...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak jest niestetyMoja mama mówi, że to choroby to był horror. Nas w domu też byla trójka i to w takiej konfiguracji jak u Ciebie. Jeden przyniósł do domu i cała 3 po kolei chora i na końcu mama...
Same choroby teraz... Jak nie covid to ospa, jak nie ospa to jakieś zapalenia.. masakra. My wczoraj byliśmy długo na sankach i dzisiaj już młody katar -.- ale będziemy się hartować dalej póki gorączki nie ma i oby nie było ! Bo w sobotę roczek !Moja mama mówi, że to choroby to był horror. Nas w domu też byla trójka i to w takiej konfiguracji jak u Ciebie. Jeden przyniósł do domu i cała 3 po kolei chora i na końcu mama...
Niedługo wiosna i wszystkie choroby minąSame choroby teraz... Jak nie covid to ospa, jak nie ospa to jakieś zapalenia.. masakra. My wczoraj byliśmy długo na sankach i dzisiaj już młody katar -.- ale będziemy się hartować dalej póki gorączki nie ma i oby nie było ! Bo w sobotę roczek !
Covid nie mam tylko nadzieję że nie zrobią jakichś ograniczeń, typu zakaz organizacji imprez przez tą ilość zachorowań.Niedługo wiosna i wszystkie choroby miną
Tez bedzie mniej. Bo to się już przemienia w grype, a grypa najbardziej atakuje w zimę, jesień. Nie zrobią ograniczeń bo kasy nie mają ja mam w marcu 30ke! A niech tylko spróbują cos zamknąćCovid nie mam tylko nadzieję że nie zrobią jakichś ograniczeń, typu zakaz organizacji imprez przez tą ilość zachorowań.
Dziękuję! Zobaczymy czekamy na wynik testu Élodie, będzie popołudniu i jeśli będzie negatywny, to wróci jutro do niani. Ja mogę się testować jutro, ale szczerze mówiąc, biorąc pod uwagę jaki mam fajny czas w domu od piątku, to ja chętnie posiedzę do piątku, więc liczę, że mi jutro jeszcze pozytywny wyjdzie, bo jak negatywny, to w środę już do pracy wracam . Właśnie wypiłam leniwą kawę, teraz forum i zabawa z Élodie, no bajka jak dla.mnie.@kwiatek250 jak u was? Juz zdrowi?
My też okej że starsza. Hanka jeszxze się giluni ale ona ma komulacje bo jeszcze zęby jej ida. A tak to okej jest. Ja do środy musze siedziec w domu, basia do czwartku a Hanka do 3go lutego dla mnie to idiotyzm, że ona negatywna musi dłużej siedziec ale cóż. Jakoś przetrwamy. A jak już wyjdziemy to na 3 spacery dziennieDziękuję! Zobaczymy czekamy na wynik testu Élodie, będzie popołudniu i jeśli będzie negatywny, to wróci jutro do niani. Ja mogę się testować jutro, ale szczerze mówiąc, biorąc pod uwagę jaki mam fajny czas w domu od piątku, to ja chętnie posiedzę do piątku, więc liczę, że mi jutro jeszcze pozytywny wyjdzie, bo jak negatywny, to w środę już do pracy wracam . Właśnie wypiłam leniwą kawę, teraz forum i zabawa z Élodie, no bajka jak dla.mnie.
Élodie miała gorączkę w zeszły weekend i raz w poniedziałek, od tamtej pory luz, nic jej nie było. Mnie raz ciekłoz nosa w nocy i poza tym nic więcej,więc mam tylko nadzieję, że nam wirus aa dużo szkód w organizmach nie porobił.
No i my na ferie zimowe i roczek Élodie chcielibyśmy polecieć do Polski ❤.
Rany dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę Pepco w Polsce i tych wspaniałych cen w tym sklepie. Co mnie kusi, aby kupić tu Élodie, to myślę nie, nie wydam 25 euro za coś co za miesiąc kupię w Polsce za 20 -30 zl . No nie mogę się doczekać kolejnych zakupów w Pepco czy 5-10-15.
Rozpisałam się jak nigdy...
No i piszcie, co na roczek, bo ja właśnie stół multiaktywny kupiłam i to już odpada...