reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas to tylko ja choruje... Jak lata nie chorowałam, tak odkąd karmie to non stop coś mnie łapie 🙄 a młody jak zwykle hasa zdrowy i szczęśliwy.

reklama
ciesz się, że jest zdrowy!😉 ja jak Filip ma chociaż katar to chciałabym na siebie zawsze wsiąść ta chorobę😉 a co wyszło u Was z tymi gorączkami?
Pewnie, że się cieszę jak on pierwszy raz gorączkował, to umierałam że strachu :(
Nic właśnie, on chyba tak na ząbki reaguje, bo widzę, że coś się z czwórkami dzieje, morfologia i crp okej.

U nas w sobotę pobudka z katarem, cały dzień się z nosa lało. W niedzielę już tylko może dwa razy odciagaliśmy. A dziś na razie tylko z rana i na razie cisza. Myślałam że będzie cały tydzień męczył. Więc chyba ten katar to na zęby. Ale w nocy oczywiście pobudka co godzinę 🙄
U nas też właśnie katar z piątku na sobotę, całą sobotę, niedziela. Dzisiaj już lepiej. Ale w nocy przerwy w śnie, tylko nie wiem, czy zęby czy lęk separacyjny, bo na rękach nic nie boli tylko gada. Co mnie wkurza bo nie będę z nią gadać o 3 nad ranem🤣

My już mamy zdjęcia do wyboru, za 2 tygodnie powinny być już gotowe❤️

Załączniki

• Screenshot_2022-01-23-16-20-49-453_com.mi.globalbrowser.jpg
    Screenshot_2022-01-23-16-20-49-453_com.mi.globalbrowser.jpg
    156,1 KB · Wyświetleń: 83
Dziękuję! Zobaczymy czekamy na wynik testu Élodie, będzie popołudniu i jeśli będzie negatywny, to wróci jutro do niani. Ja mogę się testować jutro, ale szczerze mówiąc, biorąc pod uwagę jaki mam fajny czas w domu od piątku, to ja chętnie posiedzę do piątku, więc liczę, że mi jutro jeszcze pozytywny wyjdzie😜, bo jak negatywny, to w środę już do pracy wracam 🤷‍♀️. Właśnie wypiłam leniwą kawę, teraz forum i zabawa z Élodie, no bajka jak dla.mnie🥰.
Élodie miała gorączkę w zeszły weekend i raz w poniedziałek, od tamtej pory luz, nic jej nie było. Mnie raz ciekłoz nosa w nocy i poza tym nic więcej,więc mam tylko nadzieję, że nam wirus aa dużo szkód w organizmach nie porobił.
No i my na ferie zimowe i roczek Élodie chcielibyśmy polecieć do Polski ❤.
Rany dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę Pepco w Polsce i tych wspaniałych cen w tym sklepie. Co mnie kusi, aby kupić tu Élodie, to myślę nie, nie wydam 25 euro za coś co za miesiąc kupię w Polsce za 20 -30 zl 🤪😃. No nie mogę się doczekać kolejnych zakupów w Pepco czy 5-10-15🎊.
Rozpisałam się jak nigdy...
No i piszcie, co na roczek, bo ja właśnie stół multiaktywny kupiłam i to już odpada...
Moja dostanie rowerek, na wiosnę jak znalazl. 😃 projektor i pierwszego Pucia 😃 ostatnio dostała tablice manipulacyjna, to uwielbia przy niej stać i coś pstrykać. I hitem u nas jest stolik interaktywny i ogródek malucha 😃 tylko miejsca już mi brakuje 🙈

Załączniki

• Screenshot_2022-01-24-10-34-36-680_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-01-24-10-34-36-680_com.android.chrome.jpg
    133,7 KB · Wyświetleń: 72
  • Screenshot_2022-01-24-10-37-03-316_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-01-24-10-37-03-316_com.android.chrome.jpg
    238,5 KB · Wyświetleń: 68
  • Screenshot_2022-01-24-10-37-21-016_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-01-24-10-37-21-016_com.android.chrome.jpg
    184,1 KB · Wyświetleń: 64
  • Screenshot_2022-01-24-10-40-40-216_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-01-24-10-40-40-216_com.android.chrome.jpg
    262,1 KB · Wyświetleń: 62
  • Screenshot_2022-01-24-10-38-41-195_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-01-24-10-38-41-195_com.android.chrome.jpg
    262,3 KB · Wyświetleń: 68
My też okej że starsza. Hanka jeszxze się giluni ale ona ma komulacje bo jeszcze zęby jej ida. A tak to okej jest. Ja do środy musze siedziec w domu, basia do czwartku a Hanka do 3go lutego 😂dla mnie to idiotyzm, że ona negatywna musi dłużej siedziec ale cóż. Jakoś przetrwamy. A jak już wyjdziemy to na 3 spacery dziennie 😂
Super, że dziewczyny zdrowieją. Rozumiem, że Ty też bez większych objawów lub w ogóle bez. Hanka musie cierpieć przez Was zatem😃😜. No, z tymi spacerami to najgorzej. U nas dziś słoneczko i 5 stopni na plusie,a my zamknięte w domu siedzimy. Élodie bardzo brakuje dzieci do zabawy, widzę to. Ze mną fajnie, ale to kie to samo, co wariactwo z innymi maluchami. Jak zaczynam wariować, jak.maluchy, to ona w siódmym niebie jest, no ale ja po 10 minutach skakania i biegania wysiadam, a ona chce tak ciągle🤪🥳.
Niania ma test ciągle pozytywny, więc niezależnie od Eludka testu, siedzi w domu do czwartku.

reklama
Moja dostanie rowerek, na wiosnę jak znalazl. 😃 projektor i pierwszego Pucia 😃 ostatnio dostała tablice manipulacyjna, to uwielbia przy niej stać i coś pstrykać. I hitem u nas jest stolik interaktywny i ogródek malucha 😃 tylko miejsca już mi brakuje 🙈
Rowerek jest super pomysłem, ale to jest dla rocznych dzieci? Bo ja już w marcu mogłabym ją wozić🥰.
Ja stolik kupiłam używany i drewniany, nie chciałam, żeby cokolwiek w nim grało, bo Élodie ma już za dużo grających zabawek.

Załączniki

• Screenshot_20220124-110431_Gallery.jpg
    Screenshot_20220124-110431_Gallery.jpg
    350,7 KB · Wyświetleń: 76
  • Screenshot_20220124-110809_Gallery.jpg
    Screenshot_20220124-110809_Gallery.jpg
    429,7 KB · Wyświetleń: 76
Do góry