reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Możesz wkladke nie hormonalna,albo implant antykoncepcyjny. Ja jakoś nie lubię ingerencji hormonalnej w żadnej postaci i ciagle sie zastanawiam nad tym implantem.
Szkoda, że to jest takie drogie, a ja będę karmiła jeszcze maks do maja i potem już chciałabym normalnie kalendarzyk prowadzić, dlatego te zastrzyki były super. Bo jak na razie nadal nie mam okresu.

Nie mogę przy karmieniu :(
Właśnie nie wiem, najgorsze, że tak polecsl, więc pierwszy miałam w połowie października i dzwonie żeby zapytać, czy ceny się zmieniły, bo powinnam zrobić już teraz zastrzyk, a recepcjonistka, że oferowali to do końca października.. już mógł powiedzieć że to jednorazowy zastrzyk.
No chyba, że u kogoś innego szukać.

reklama
Do góry