reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny, a ja wymiotowałam od wigili...Zjadłam jakiegoś śledzia u teściów i potem cały wieczór, noc żołądek wywijał mi się na drugą stronę...w pierwsze święto zjadłam tylko 3 łyżki rosołu. Dziś już okey
Wczoraj przyszli do nas teściowie i po wizycie mówię do męża, że mama nic nie jadła a trochę siedzieli, a mój mąż się śmiał, że bała się zemsty ;P
Mój starszy też nieśmiały. Taki ma charakter, potrzebuje chwili czasu żeby się do kogoś przyzwyczaić. Nie będę na siłę go zmieniać. Może mu tak zostanie, może z tego wyrośnie. W przedszkolu sobie radzi, jest wygadany pogodny. Jeśli będzie nieśmiały cóż ,trudno. Może zostać programista, patomorfologiem, zapalonym księgowym i też będzie dobrze.

Mojemu małemu najpierw wyszła lewa jedynka dolna, potem obie jedynki górne , jedynka dolna prawa, dwójka dolna lewa, dwójka górna lewa, teraz przebija się górna dwójka pawa.
Tez mam Minikid po starszym, teraz jeździ młodszy. Zamontowany jest w moim małym aucie. Zajmuje dużo miejsca, jak jedziemy cała rodzina to jestem zgnieciona między dwoma fotelikami, małego i starszego bo z przodu nie ma miejsca na pasażera.. a że tak jak pisze ness. przekładanie tego fotela to dramat...to się kisimy moim małym autem żeby mąż nie musial już go przekładać.
@ness. Może nie sprzedawaj tego fotelika, on Ci długo posłuży, jest solidny a pewnie wiecznie bez auta nie będziesz...

Ostatnia edycja:
reklama
@ness. Może nie sprzedawaj tego fotelika, on Ci długo posłuży, jest solidny a pewnie wiecznie bez auta nie będziesz
Tak, ale młody od marca idzie do żłobka, raz ja go będę odbierała, raz babcia itp. to będzie wieczny problem przepinania tego fotelika. Nie wyobrażam sobie mojej mamy, która będzie się szarpała z tym fotelikiem za każdym razem.

Tak, ale młody od marca idzie do żłobka, raz ja go będę odbierała, raz babcia itp. to będzie wieczny problem przepinania tego fotelika. Nie wyobrażam sobie mojej mamy, która będzie się szarpała z tym fotelikiem za każdym razem.
To wcale się nie dziwię, ja sama mam.problem z montażem...

My mamy u siebie w aucie jeden, a drugi ma Mama u siebie. Tylko wiadomo ten u Mamy to z trochę niższej półki.

Wiecie co ja nie wiem czy moje dziecko takie małe że mieści się w kobylce 😂albo duży fotelik 😂 kurcze ma jeszcze tyle miejsca 🤭 jednak dobry fotelik kupilan😂

Kupilam pierwsze buty, papcie Hance. Nie chciałam zimowych butow bo poczekam aż się zrobi ciepłej to kupię emelki roczki. Teraz kupilam jak gdziss idziemy do galerii, knajpy czy coś atipasy takze zobaczymy jak się sprawdza

reklama
Do góry