reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
To wcale się nie dziwię, ja sama mam.problem z montażem...
No właśnie więc jestem zła na sprzedawcę, bo mówilam co i jak. Mógł zaproponować coś na pasy niestety, a ja też bez mózgu wzięłam co polecał.

My mamy u siebie w aucie jeden, a drugi ma Mama u siebie. Tylko wiadomo ten u Mamy to z trochę niższej półki.
Rozumiem, ale chciałam żeby mogły go odbierać różne osoby w razie czego, siostra miała joie i zamontowanie tego fotelika to 5 sekund, wolałabym coś takiego.

Wiecie co ja nie wiem czy moje dziecko takie małe że mieści się w kobylce 😂albo duży fotelik 😂 kurcze ma jeszcze tyle miejsca 🤭 jednak dobry fotelik kupilan😂
Czarek też jeszcze ma trochę miejsca w kobyłce, ale już powoli musimy zacząć rozglądać się za kolejnym fotelikiem, żeby potem nie było wybierania na szybko 😁

No właśnie więc jestem zła na sprzedawcę, bo mówilam co i jak. Mógł zaproponować coś na pasy niestety, a ja też bez mózgu wzięłam co polecał.

To chyba dobrze trafiliśmy na sprzedawce, bo montował z mężem fotelik, przymierzaliśmy młodego i uprzedzał, że jest kłopotliwy w montażu...
Tylko to takie na fair jak sprzedasz go tylko za 800 zł ....

Minikid 2.0
Ale nie polecam, jak masz isofixa to najlepiej coś zapinanego na niego lub coś na pasy. Te pasy kotwiczące są masakryczne, nam auto padło i musiał nas ktoś wozić w święta, sam montaż 20 minut, no nie polecam.
Ja sie napalilam na ten fotelik, ale wlasnie te pasy kotwiczace nas zniechecily i ilosc miejsca, ktora on zajmuje.

Załączniki

• IMG_20211227_125954.jpg
    IMG_20211227_125954.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 104
reklama
Do góry