reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Wczoraj byliśmy na ognisku. Hanka oddziała się w swoją bieliznę termoaktywna 😂wyglądała kominicznie. Zimno było okropnie bo chyba - 10😂 posiedzieliśmy pośmialiśmy się. Później późny obiad u tesciowej, Kawka herbata i po świętach 😁 jak ja uwielbiam taki czas jak dużo się dzieje 😁teraz myślimy co z sylwestrem. A pozniej jedziemy na dlugi weekend takze czas ekstra!! Myślimy czy jechsc na ferie do białki Tatrzańskiej ale jakoś trasa tak długa mnie przeraża w tym roku, a z drugiej strony szkoda mi starszej corki bo chciałaby na nartach pojeździć 😥😥

reklama
Wczoraj byliśmy na ognisku. Hanka oddziała się w swoją bieliznę termoaktywna 😂wyglądała kominicznie. Zimno było okropnie bo chyba - 10😂 posiedzieliśmy pośmialiśmy się. Później późny obiad u tesciowej, Kawka herbata i po świętach 😁 jak ja uwielbiam taki czas jak dużo się dzieje 😁teraz myślimy co z sylwestrem. A pozniej jedziemy na dlugi weekend takze czas ekstra!! Myślimy czy jechsc na ferie do białki Tatrzańskiej ale jakoś trasa tak długa mnie przeraża w tym roku, a z drugiej strony szkoda mi starszej corki bo chciałaby na nartach pojeździć 😥😥
Te twoje dzieci to przy tobie życia użyją. Super, serio zazdroszcze im !

U nas podczas wigilii i świąt młody super się sprawował, między dziećmi czuje się jak ryba w wodzie. Mam nadzieję że już mu tak zostanie że chętnie się będzie bawił z innymi. Natomiast dzisiaj nadrabia jest taki marudny od rana ze szok, więc równowaga musi być 😂 w jakiej kolejności u was wychodziły zęby? Bo u nas dolne jedynki jako pierwsze,.później górne jedynki i dwójki. I teraz chyba trójki na górze zaczynają się przebijać.A powinny chyba dwójki dolne🤔

Minikid 2.0
Ale nie polecam, jak masz isofixa to najlepiej coś zapinanego na niego lub coś na pasy. Te pasy kotwiczące są masakryczne, nam auto padło i musiał nas ktoś wozić w święta, sam montaż 20 minut, no nie polecam.
Minikid jest dobry wlasnie jak jest w jednym aucie zamontowany na stale. Wtedy tych pasów sie nie rusza i montaż fotelika duzo lepszy. A jak do kilku aut to fakt tragedia

U nas podczas wigilii i świąt młody super się sprawował, między dziećmi czuje się jak ryba w wodzie. Mam nadzieję że już mu tak zostanie że chętnie się będzie bawił z innymi. Natomiast dzisiaj nadrabia jest taki marudny od rana ze szok, więc równowaga musi być 😂 w jakiej kolejności u was wychodziły zęby? Bo u nas dolne jedynki jako pierwsze,.później górne jedynki i dwójki. I teraz chyba trójki na górze zaczynają się przebijać.A powinny chyba dwójki dolne🤔
U nas faktycznie tak jak piszesz: dolne jedynki, górne jedynki, górne dwójki, dolne dwójki i póki co nic na horyzoncie nie widzę, ale ma momenty co się strasznie ślini, marudzi i nie odstępuje gryzaka (plus gryzie wszystko co pod ręką). Ta kolejność wychodzenia zębów jest raczej umowna, statystycznie w takiej kolejności pewnie wychodzą najczęściej 🙃

U nas faktycznie tak jak piszesz: dolne jedynki, górne jedynki, górne dwójki, dolne dwójki i póki co nic na horyzoncie nie widzę, ale ma momenty co się strasznie ślini, marudzi i nie odstępuje gryzaka (plus gryzie wszystko co pod ręką). Ta kolejność wychodzenia zębów jest raczej umowna, statystycznie w takiej kolejności pewnie wychodzą najczęściej 🙃
Ogolnie przed trójkami najczęściej rosną 4ki.

reklama
Minikid jest dobry wlasnie jak jest w jednym aucie zamontowany na stale. Wtedy tych pasów sie nie rusza i montaż fotelika duzo lepszy. A jak do kilku aut to fakt tragedia
No, a ja mówiłam że my mamy kilka samochodów, to tak mi doradzili. Zła jestem, bo teraz jak go wystawiłam to nikt za więcej niż 800 zł go nie chcę kupić, więc fotelik ma dwa miesiące , a ja będę stratna tysiaka. Teraz auta nie mamy to jestem uziemiona, bo jak mam go znowu u kogoś montować to się tylko denerwuję.

Do góry