reklama
Ogarnie ogarnieKupiłam młodemu jego pierwszego bboxa bo doi wodę jak szalony, a niekapek nam się zepsuł i nie mamy nic już na wyjścia mam nadzieję, że przyjdzie w środę i młody zalapie
sandra0777
Fanka BB :)
A jakie macie plany na Sylwestra?
rosenberg
Robię mnóstwo tapasow i będziemy grzać zadki w domuA jakie macie plany na Sylwestra?
My ze znajomymi próbujemy pod miastem w agroturystyce ogarnąć sale. Na drugi dzień ognisko. Tak swojsko z aperolem a jak nie wyjdzie to zostane w domu ze starym i tez bede pic aperolaA jakie macie plany na Sylwestra?
Sylwia99
Urodziny mam i z siostrą i jej partnerem siedzimy w domu z dziećmi jakaś szamka, alkoA jakie macie plany na Sylwestra?
marta18691
Chodzik to w ogóle dla mnie abstrakcja jak ktoś kupuje w dzisiejszych czasach, jak wiadomo, że szkodliwe. A pchacz szczerze nie wiem czy nie opłaca. Niedługo zacznie chodzic samodzielnie pewnie.Dziewczynh jakie opinie o chodziku, pchacze? Warto kupić?
Mala chętna do chodzenia ale przy czymś. Zastanawiam się nad kupnem pchacze ale nie wiem czy warto
reklama
G
gość _199
Gość
Alek dostał pod choinkę pchacz ale nie chodzi przy nim, jak dla mnie zbedna rzecz. A chodzik w większości krajach jest wycofany ze sprzedaży, bo szkodzi. Sama mam przez niego zniszczone plecy i przeprosty w kolanach.Dziewczynh jakie opinie o chodziku, pchacze? Warto kupić?
Mala chętna do chodzenia ale przy czymś. Zastanawiam się nad kupnem pchacze ale nie wiem czy warto