reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama

Załączniki

• 20211209_123319.jpg
    20211209_123319.jpg
    860 KB · Wyświetleń: 80
😭😭😭😭 Nie strasz.......... Mój ostatnio miał pobudkę na chwilę koło 4, ale leżał z nami w łóżku i zasnął w końcu, nie dałam mu się obrócić w śpiworku na brzuszek.
Mi kilka mocy temu mloda wstawala kolo 3 czy 4 i szalała w lozku... Tak po godzinie usypia la. Nigdy jej sie to nie zdarzało! Może taki wiek 😥

Cudne bobasy❤️ U nas zęby chyba idą, nagle takiego kataru Ida dostała, masakra, po 5 razy dziennie jej odciągam. Czytam, że jeśli występuje katar bez innych objawów to może być od zębów. Zanim wyjdą wszystkie to ja chyba osiwieje. Wczoraj byliśmy na urodzinach Matyldy kolegi z przedszkola, zaprosił Matyldę i jeszcze jednego kolegę. Ogólnie nie znamy się z rodzicami z przedszkola, bo akurat Matylda i ten Alek doszli do grupy. No i słuchajcie, ojciec tego chłopca przywiózł go, odwinął się na pięcie i pojechał😳 Zostawił syna z kompletnie obcymi ludźmi, których widział po raz pierwszy w życiu. Wtf?!

reklama
Do góry