Sylwia99
Fanka BB :)
Mały łobuz pozdrawia wszystkie ciocie
Czesc łobuz!! Tu drugi łobuz!!
Słodkie łobuzyA to trzeci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mały łobuz pozdrawia wszystkie ciocie
Czesc łobuz!! Tu drugi łobuz!!
Słodkie łobuzyA to trzeci
Ale slodziakA to trzeci
U nas w tą noc nie wiem co się stało pierwszy raz obudził się o 2:30 i koniec spania. Walczyłam godzinę, potem zaświeciłam światło i poszliśmy się bawić do salonu. O 4:15 wróciliśmy do sypialni i może o 4:30 zasnął w końcu i spał do 6:20. Jestem przerażona.Caly czas was czytam tylko jakoś nie miałam siły żeby odpisać ostatnie dni to sajgon! Stary dzisiaj mial urodziny, wiec ogarnialam prezent i wycieczkę, święta idą i kompletuje upominki dla jego rodziny bo jedziemy tam chyba na 1szy i 2gi dzień. Ciężki czas w roku młody miał piękne 2 albo 3 noce, że spał od zaśnięcia 8h!!!!! I tylko raz w nocy mleko, a potem ryp znowu wszystko się zesralo i budzi się co 3h, czasem trochę częściej, czasem rzadziej, żadnej powtarzalności w tym nie ma
Nie strasz.......... Mój ostatnio miał pobudkę na chwilę koło 4, ale leżał z nami w łóżku i zasnął w końcu, nie dałam mu się obrócić w śpiworku na brzuszek.U nas w tą noc nie wiem co się stało pierwszy raz obudził się o 2:30 i koniec spania. Walczyłam godzinę, potem zaświeciłam światło i poszliśmy się bawić do salonu. O 4:15 wróciliśmy do sypialni i może o 4:30 zasnął w końcu i spał do 6:20. Jestem przerażona.
.A to trzeci
W nocy musi być cycek , w dzień i na noc normalnie butla ok, a wnocy tylko cycus, nieważne kto podajeA próbowałaś tej butelki co wygląda jak cycek??
No właśnie pamietamz że u was tak ale mam że w nocy by ta butle cycek załapał. Ja chyba kupuje i będę testowac bo co zrobięW nocy musi być cycek , w dzień i na noc normalnie butla ok, a wnocy tylko cycus, nieważne kto podaje
Ale ma kozackie brwiI czwarty dwa oblicza mojego dziecka
A tu macie piątegoI czwarty dwa oblicza mojego dziecka