U nas też to normalne każdy idzie papa ostatnio siedziałam i 2 h myslalan ile bym mogla zrobićCudne bobasy U nas zęby chyba idą, nagle takiego kataru Ida dostała, masakra, po 5 razy dziennie jej odciągam. Czytam, że jeśli występuje katar bez innych objawów to może być od zębów. Zanim wyjdą wszystkie to ja chyba osiwieje. Wczoraj byliśmy na urodzinach Matyldy kolegi z przedszkola, zaprosił Matyldę i jeszcze jednego kolegę. Ogólnie nie znamy się z rodzicami z przedszkola, bo akurat Matylda i ten Alek doszli do grupy. No i słuchajcie, ojciec tego chłopca przywiózł go, odwinął się na pięcie i pojechał Zostawił syna z kompletnie obcymi ludźmi, których widział po raz pierwszy w życiu. Wtf?!
reklama
Mikstura
Fanka BB :)
Ale chyba czasy były jednak inne. Tak mi się wydaje. Mąż był oburzony, a jeszcze tydzień temu sam chciał tak zrobićTo ja jako matka tak szczerze jak byłam dzieckiem tak samo robiliśmy, nigdy nie było rodziców na urodzinach
Mikstura
HahahahaU nas też to normalne każdy idzie papa ostatnio siedziałam i 2 h myslalan ile bym mogla zrobić
W przyszłym tyg corka idzie znowu na urodzinki i pojde na zakupy w ten czasHahahaha
Ewq9
U nas też od dzisiaj katar.. w nocy wydawało mi się że nosek był zatkany, ale jak chciałam odciągać to nic nie było. Stwierdziłam że mi się wydaje, dzisiaj już jest niestety.... Ale u nas to chyba zwiastuje jakieś przeziębienie. Wczoraj była na chwilę siostra z synem, mały katar, ona coś też przeziębiona. Potem brat z synem, któremu gile sięgały po pas i boje się że mógł się zarazićCudne bobasy U nas zęby chyba idą, nagle takiego kataru Ida dostała, masakra, po 5 razy dziennie jej odciągam. Czytam, że jeśli występuje katar bez innych objawów to może być od zębów. Zanim wyjdą wszystkie to ja chyba osiwieje. Wczoraj byliśmy na urodzinach Matyldy kolegi z przedszkola, zaprosił Matyldę i jeszcze jednego kolegę. Ogólnie nie znamy się z rodzicami z przedszkola, bo akurat Matylda i ten Alek doszli do grupy. No i słuchajcie, ojciec tego chłopca przywiózł go, odwinął się na pięcie i pojechał Zostawił syna z kompletnie obcymi ludźmi, których widział po raz pierwszy w życiu. Wtf?!
Najgorzej jak ktoś przychodzi chory...U nas też od dzisiaj katar.. w nocy wydawało mi się że nosek był zatkany, ale jak chciałam odciągać to nic nie było. Stwierdziłam że mi się wydaje, dzisiaj już jest niestety.... Ale u nas to chyba zwiastuje jakieś przeziębienie. Wczoraj była na chwilę siostra z synem, mały katar, ona coś też przeziębiona. Potem brat z synem, któremu gile sięgały po pas i boje się że mógł się zarazić
My dzis dowiedzieliśmy się ze moja babcia niedługo umrze. Niestety wiek + choroby zrobiły swoje i lekarz twierdzi ze to kwestia kilku dni. Takze dziewczyny u mnie na swieta szykuje się pogrzeb. Dzis sie troche podlamalam bo bylysmy dosc związane z babcia. I mloda chyba wyczula nastrój bo tak dala w kość ;/ i padla o 20 przy butli mleka w naszym łóżku.
Sylwia99
Też się nie mogę napatrzeć, słodziakiDziewczyny cudne dzieciaczki tylko kiedy one tak urosly!! Dają nam w kość ale ile miłości i to się liczy!
Sylwia99
Bardzo mi przykro.. Z moją babcią też jest coraz gorzej. Dzisiaj do księdza pisałam, bo miał być w sobotę i nie było go. A za tydzień lub za parę dni nie wiadomo, co może się stać. Mówi, że Matka Boska ją wzywa, żeby buty do trumny kupić jej. Gorzej słyszy, nie poznaje nas.My dzis dowiedzieliśmy się ze moja babcia niedługo umrze. Niestety wiek + choroby zrobiły swoje i lekarz twierdzi ze to kwestia kilku dni. Takze dziewczyny u mnie na swieta szykuje się pogrzeb. Dzis sie troche podlamalam bo bylysmy dosc związane z babcia. I mloda chyba wyczula nastrój bo tak dala w kość ;/ i padla o 20 przy butli mleka w naszym łóżku.
reklama
Kurczę jak ja to rozumiem... Moja babcia 90 lat po udarze w stanie ciężkim leży jednak w szpitalu (dopiero następnego dnia wyraziła zgodę na szpital), ale najpierw nic się nie szło dowiedzieć, w sumie nadal niewiele wiadomo, odwiedzin nie ma bo covid, a kto wie, czy z tego szpitala wyjdzie...My dzis dowiedzieliśmy się ze moja babcia niedługo umrze. Niestety wiek + choroby zrobiły swoje i lekarz twierdzi ze to kwestia kilku dni. Takze dziewczyny u mnie na swieta szykuje się pogrzeb. Dzis sie troche podlamalam bo bylysmy dosc związane z babcia. I mloda chyba wyczula nastrój bo tak dala w kość ;/ i padla o 20 przy butli mleka w naszym łóżku.