G
gość _199
Gość
Ja sobie chyba cycka odetnieNo właśnie pamietamz że u was tak ale mam że w nocy by ta butle cycek załapał. Ja chyba kupuje i będę testowac bo co zrobię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sobie chyba cycka odetnieNo właśnie pamietamz że u was tak ale mam że w nocy by ta butle cycek załapał. Ja chyba kupuje i będę testowac bo co zrobię
Jak mowa o łobuzach to witamy się i my !;DI czwarty dwa oblicza mojego dziecka
Mi kilka mocy temu mloda wstawala kolo 3 czy 4 i szalała w lozku... Tak po godzinie usypia la. Nigdy jej sie to nie zdarzało! Może taki wiekNie strasz.......... Mój ostatnio miał pobudkę na chwilę koło 4, ale leżał z nami w łóżku i zasnął w końcu, nie dałam mu się obrócić w śpiworku na brzuszek.
No henny nie będzie musiała sobie robićAle ma kozackie brwi
To ja jako matka tak szczerze jak byłam dzieckiem tak samo robiliśmy, nigdy nie było rodziców na urodzinachZostawił syna z kompletnie obcymi ludźmi, których widział po raz pierwszy w życiu. Wtf?!