reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

@rosenberg mam nadzieję, że wszystko okej i relaksujesz się z rodzinką! Milczysz i milczysz!
Caly czas was czytam :D tylko jakoś nie miałam siły żeby odpisać 😅 ostatnie dni to sajgon! Stary dzisiaj mial urodziny, wiec ogarnialam prezent i wycieczkę, święta idą i kompletuje upominki dla jego rodziny bo jedziemy tam chyba na 1szy i 2gi dzień. Ciężki czas w roku 😂😂 młody miał piękne 2 albo 3 noce, że spał od zaśnięcia 8h!!!!! I tylko raz w nocy mleko, a potem ryp znowu wszystko się zesralo i budzi się co 3h, czasem trochę częściej, czasem rzadziej, żadnej powtarzalności w tym nie ma 🙃

reklama
Jezu jak mi się chce wina. Mama mi półtora roku temu przywiozła prosto z Węgier smakowite winko i czeka na mnie, aż skończę karmić. Mam nadzieję że na moje urodziny będę już mogła się napić, bo na sylwestra wątpię, Aleksander ma zupełnie inne plany 🙄
Nie martw się, u mnie tez perspektyw brak 😂😂 mamy taki pomysł żeby na sylwestra mleko odciągnąć i podać młodemu w butli żebyśmy mogli się napić... Ale nie wiem w ogóle czy on weźmie butle 🥴🥴

Mały łobuz pozdrawia wszystkie ciocie :D

Załączniki

• IMG_20211212_123455.jpg
    IMG_20211212_123455.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry