reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Aż mi się przypomina jak 3 lata temu z mężem przebraliśmy się, on za mikołaja, ja za aniołka i poszliśmy do dzieciaków naszego rodzeństwa. I mojego brata córka przygotowała mleko i ciastko dla mikołaja i prosiła żeby ten wypił, a Mikołaj pod doskonale nałożona białą brodą miał bujny czarny zarost i brodę i wąsy, gdyby się chciał napić to by zobaczyła że to on ostatecznie wytłumaczył się że już u tylu dzieci pił mleko że pęknieU mnie dziewczyny przygotowane
Hahaha super!! Ja oczywiście w domu żadnych ciastek bo wszystkie ląduja u mnie w brzuchy. A basia sie pyta czy mamy ciastka dla mikołaja, a ja zapomnialam odnazlalam jakieś stare połamane w torbie zamiast Mleka nalala maślance (bo do kawy by mi nie starczyło mleka rano) i marchewka dla reniferaAż mi się przypomina jak 3 lata temu z mężem przebraliśmy się, on za mikołaja, ja za aniołka i poszliśmy do dzieciaków naszego rodzeństwa. I mojego brata córka przygotowała mleko i ciastko dla mikołaja i prosiła żeby ten wypił, a Mikołaj pod doskonale nałożona białą brodą miał bujny czarny zarost i brodę i wąsy, gdyby się chciał napić to by zobaczyła że to on ostatecznie wytłumaczył się że już u tylu dzieci pił mleko że pęknie
Ewq9
Tu mam zdj też z któregoś roku jak się przebieraliśmyHahaha super!! Ja oczywiście w domu żadnych ciastek bo wszystkie ląduja u mnie w brzuchy. A basia sie pyta czy mamy ciastka dla mikołaja, a ja zapomnialam odnazlalam jakieś stare połamane w torbie zamiast Mleka nalala maślance (bo do kawy by mi nie starczyło mleka rano) i marchewka dla renifera
Mikstura
Hahahaha megaTu mam zdj też z któregoś roku jak się przebieraliśmy Zobacz załącznik 1343858
Super! Nie noo fajni jesteście!Tu mam zdj też z któregoś roku jak się przebieraliśmy Zobacz załącznik 1343858
marta18691
A u nas tak z nowości to mały sobie usiadł podpierał się rączkami i siedział sam też tak trzymając się za nogi...zabek się przebił 1 i spodobała mu się zabawa z a kuku kocykiem się nakrywał i udawał że go nie ma dziecko w 1dzien tyle rzeczy zrobiło ciekawe co jutro będzie
Super prezent na 10 msc! Bo nasze maluchy dzis 10 msc/!!A u nas tak z nowości to mały sobie usiadł podpierał się rączkami i siedział sam też tak trzymając się za nogi...zabek się przebił 1 i spodobała mu się zabawa z a kuku kocykiem się nakrywał i udawał że go nie ma dziecko w 1dzien tyle rzeczy zrobiło ciekawe co jutro będzie
marta18691
No on by i wcześniej trochę siedział ale nie chciał więc czekałamSuper prezent na 10 msc! Bo nasze maluchy dzis 10 msc/!!
reklama