marta18691
Fanka BB :)
No cisza ja dziś czasu nie mam wogoleAle cisza przy poniedziałku!
Mikołaj był u wszystkich?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No cisza ja dziś czasu nie mam wogoleAle cisza przy poniedziałku!
Jasne że przyszedł teraz szybko ogarniam mieszkanie bo wygląda jakby bomba wybuchła, a goście się wprosili szybko upiekłam ciasto, zrobilam salatke zaraz przygotuje cos na kolacje ale hania z rąk nie schodzi, jestem jej awataremAle cisza przy poniedziałku!
U mnie siostry z dzieciakami były jednej, to masakra jęczy non stop. A drugiej w miarę grzeczny mam takiego mega zdjęcie dzieci, ale siostry prywataAle cisza przy poniedziałku!
Ja dopiero usiadłam i obiad jem Zaczęłam ostatnio fizjoterapię na te nadgarstki na NFZ i tam trzeba dzień w dzień na jedną godzinę być (a godziny NFZowskie), więc cały tydzień organizuję jakąś opiekę dla Czarka, 2 dni będę musiała z nim pojechać także pierwszy raz będzie jechał tramwajem Oczywiście dzisiaj jak mi się spieszyło to postanowił po spacerze jeszcze spać w najlepsze, więc szybko co się dało ogarnęłam, a jak go w końcu obudziłam (jak powinnam wychodzić) to ryk, osikał mnie, siebie i wszystko dookołaAle cisza przy poniedziałku!
Właśnie dzisiaj kupiłam plus 2 Bebilony z Lidla, także miałam spacer od sklepu do sklepu Na mikołajki prezent dostał