reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Rany, dziewczyny u nas noc CUDOWNA !!! Miala chyba tylko trzy pobudki!!!! Nie wiem co sie stalo. Az sama sie budzilam a mala spala 🤣 teraz też, młoda śpi a ja oczy jak 5zl 🤣🤣🤣 napawam sie chwilą 😄
Ja to bym się pochlastała jakbym miała 3 pobudki 😂 już 1 to dla mnie za dużo, całe szczęście zdarza się rzadko i raczej do opanowania. Oby już Ci tak ładnie spała cały czas, a może jeszcze lepiej!! 🙃

A ja jestem teraz rozwalona, bo po przespanej nocy (po 23 się położyłam i spałam do 8 jakoś) nic mi się nie chciało, a już na pewno ganiać za Czarkiem 😂 (facet w pracy), więc wzięłam go do łóżka tak o, trochę się bawiliśmy, aż w końcu było tak cieplusio, że zasnęliśmy na dobre 2h i mam teraz 🙉🤯 nie cierpię spać w dzień!!

Sprawdź na etykiecie lub stronie internetowej producenta. Z tego co widzę Karmi Classic i Karmi Żurawina mają 0,5%, a tylko Karmi Mrożona Kawa ma 0%. Te oznaczenia na butelkach są mylące, niestety. Trzeba patrzeć by było napisane "0%", nie tylko, że "bezalkoholowe".

Nie chcę Cię krytykować, piszę bardziej w celach informacyjnych, może komuś się jeszcze ta wiedza przyda.

Tak, to też czytałam. Osobiście jednak wolę dmuchać na zimno ;)
No i tak jak zaznaczyłam wyżej, piszę tak "edukacyjnie", bo mając złudne poczucie bezpieczeństwa ktoś może wypijać takiego piwa jednak więcej niż jedno, raz na jakiś czas.
Uaktualniam skoro czytałaś cały internet i dmuchasz na zimne zgodnie z inf producenta karmi classic i mrożona kawa są 0.0% 😉 więc niema co straszyc piwem bezalkoholowym

reklama
Do góry