U mnie mloda dzis nie spala od 3 do 5 tak samo. ;/ za to rano wstala po 7 jak nigdy i cały dzień rozbity bo jiz drzemki nie o stałych porach i ona marudna... A poza tym to przebiła się obie gorne jedynki i nq horyzoncie jedna dwojka. Wiec sprawcy nieprzespanych nocy saJak wstalam o 7 to nie widzialam nic na oczy poszlam spac o północy masakra.
reklama
To u mnie zębów nie widać... Drzemki dzis przestawione. Teraz jest na drzemce... Takze zapowiada się super...U mnie mloda dzis nie spala od 3 do 5 tak samo. ;/ za to rano wstala po 7 jak nigdy i cały dzień rozbity bo jiz drzemki nie o stałych porach i ona marudna... A poza tym to przebiła się obie gorne jedynki i nq horyzoncie jedna dwojka. Wiec sprawcy nieprzespanych nocy sa
sandra0777
Fanka BB :)
U nas dzisiaj poszedl spac po 1 bo co odlozylam do lozeczka to ryk-on ma jakis czujnik Ostatecznie wzielam do lozka i do 5 pospalTo u mnie zębów nie widać... Drzemki dzis przestawione. Teraz jest na drzemce... Takze zapowiada się super...
Jesli dzisiaj tak bedzie to ja nie dam rady funkcjonowac-moge nie jesc, nie pic, ale spanie to moja najwieksza potrzeba
sandra0777
Czy zdarzylo Wam sie ze przy mleku 2 dziecko zaczelo ulewac?
Moj Mlody nadal chlusta -(mimo, ze siedzi) to ciagle ulewa i to nawet 2-3 godziny po jedzeniu. Od poczatku jestesmy na Bebilon Profutura i chyba wyprobuje inne mleko. Jakie Wy Dziewczyny polecacie? Ps. Nie pomogly nam nawet leki na ulewanie-bylo jeszcze gorzej i pediatra kazal odstawic
Moj Mlody nadal chlusta -(mimo, ze siedzi) to ciagle ulewa i to nawet 2-3 godziny po jedzeniu. Od poczatku jestesmy na Bebilon Profutura i chyba wyprobuje inne mleko. Jakie Wy Dziewczyny polecacie? Ps. Nie pomogly nam nawet leki na ulewanie-bylo jeszcze gorzej i pediatra kazal odstawic
Ewq9
Rozumiem Cię, mam tak samo. Wszystko zniosę ale muszę być wyspana.U nas dzisiaj poszedl spac po 1 bo co odlozylam do lozeczka to ryk-on ma jakis czujnik Ostatecznie wzielam do lozka i do 5 pospal
Jesli dzisiaj tak bedzie to ja nie dam rady funkcjonowac-moge nie jesc, nie pic, ale spanie to moja najwieksza potrzeba
Co do nocnych przerw na zabawę to chyba taki okres teraz. U nas co prawda ich nie ma (odpukać ) ale u koleżanki jak syn pięknie spał od urodzenia tak teraz się budzi i nie śpi między 1 a 3 a czasem nawet 4 i muszą się z nim bawic, a potem śpi do 9 rano
G
gość _199
Gość
Wolę w ten sposób niż pobudki co 2Rozumiem Cię, mam tak samo. Wszystko zniosę ale muszę być wyspana.
Co do nocnych przerw na zabawę to chyba taki okres teraz. U nas co prawda ich nie ma (odpukać ) ale u koleżanki jak syn pięknie spał od urodzenia tak teraz się budzi i nie śpi między 1 a 3 a czasem nawet 4 i muszą się z nim bawic, a potem śpi do 9 rano
Godzinę, bo jak on wstanie to ja potem pół.godzny usypiam, w efekcie w ogóle nie śpie :/
Od kilku dni jest dramat że spaniem, żyć aż mi się nie chce.
rosenberg
No będę rozmawiać bo młody dużo już przyjmował. Suplementujemy Wit adek i mamy syrop wspomagający wątrobę już od miesięcy i te ładnie zjada bo się nauczył od małego, mimo że syprop.ohydny gorzki to zajada go najchętniej A to żelazo jak bym mu nie podała -kubeczek, kieliszek, strzykawka, łyżeczka, niby smaku nie powinno mieć a on krzywi się i wypluwa. We wtorek szczepienie to coś pomyślimy :/Może się przyzwyczai po malu.
U nas zelazo mamy akurat gotowe w płynie. Podaje strzykawka. Ale lekarka mowila ze nie ma różnicy czy dam rano 3ml czy sobie podzielę 2x po 1.5ml. Kazala dostosować to do małej w zależności jak chętniej bedzie jadla...
Pogadaj z pediatrą moze cos doradzi.
rosenberg
Wladnie miałam pytać jak u Was, ale widzę że dalej koszmarekWolę w ten sposób niż pobudki co 2
Godzinę, bo jak on wstanie to ja potem pół.godzny usypiam, w efekcie w ogóle nie śpie :/
reklama
To dla mnie przerwa w nocy jest najgorsza serio.. Ja z nia kontaktu wzrokowego nawet nie robię nie ma zabawy z mamą, chce niech się sama bawiWolę w ten sposób niż pobudki co 2