reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Jeet jakaś zbiorka na pomagam pl albo coś w tym stylu?
Masakra. Te dzieci nawet jeszcze nic złego nie zdążyły w życiu zrobić, a już tyle nieszczęścia... Ja wymieksm przy takich historiach. Zwłaszcza jak ma się dziecko to ciężko o tym myśleć 😓
Link do: 7-letnia Liliana z Elbląga walczy o życie !!! | zrzutka.pl mnie to taki smutek ogarnia 😥😥 co takie dziecko winne.... Dla mnie serio to za dużo.. I wiem, że są miliona dzieci które potrzebują pomocy, ale jak coś się dzieje tak blisko te jescze mocniej serce krwawi

reklama
Może przechodzi na jedną drzemkę ? Mój obudził się rano o 6, pierwsza drzemka od 8:30 do 10. Druga od 14:20 do 16:10, kąpiel standardowo przed 20, mleczko i śpi od 20:10. Chciałabym żeby przeszedł już na jedną drzemkę. Z drugiej strony teraz 4h aktywności to max, chociaż ostatnio wytrzymał 6h o dziwo ale to jednorazowa akcja.
Moja kuzynka ostatnio mi się żaliła że jej 13 miesięczny syn śpi do 11 rano ale chodzi spać po północy i ma przerwę od 4 do 6 rano w spaniu. Nie wiem czy może być coś gorszego 😔
Tak, może… pobudki co godzine 😁😁😁

Link do: 7-letnia Liliana z Elbląga walczy o życie !!! | zrzutka.pl mnie to taki smutek ogarnia 😥😥 co takie dziecko winne.... Dla mnie serio to za dużo.. I wiem, że są miliona dzieci które potrzebują pomocy, ale jak coś się dzieje tak blisko te jescze mocniej serce krwawi
Śliczna uśmiechnięta dziewczynka... Aż mnie brzuch rozbolał jakie to tragedie są... Widze że oczywiście leczona w CZD w wawie. Aż dziwne, że nie dali jej tam szans, mają świetna kadrę i chyba największe możliwości m.in w onkologii :( 😭 mam nadzieję, że rodzicom się uda ta Szwajcaria, wpłace też na zrzutkę :(

Ale ta Szwajcaria daje szanse na przezycie, czy na pare miesiecy dodatkowych życia?

Straszne, ja sie popłakałam jak to czytalam. Bardzo przyzywam takie rzeczy odkąd mi sie córka urodzila, to straszne przez co ludzie muszą przechodzic… brak słów… 😞

reklama
Śliczna uśmiechnięta dziewczynka... Aż mnie brzuch rozbolał jakie to tragedie są... Widze że oczywiście leczona w CZD w wawie. Aż dziwne, że nie dali jej tam szans, mają świetna kadrę i chyba największe możliwości m.in w onkologii :( 😭 mam nadzieję, że rodzicom się uda ta Szwajcaria, wpłace też na zrzutkę :(
Nooo ja w nocy spac nje moglam. O ciagle gdzieś z tyłu głowy mi to siedziało... Ze dzis jest wszystko dobrze, a za tydzień może być źle... Ty ostatnio przeżywałaś z Filipem chwile grozy, i czuć taka bezsilność nie wyobrażam sobie.. Mam nadzieję dziewczyny, że nigdy nie będziemy musiały się z tym zmierzyc! Życzę nam i naszym bliskim zdrowia, a reszta jakos zawsze się ułoży

Do góry