Link do: 7-letnia Liliana z Elbląga walczy o życie !!! | zrzutka.pl mnie to taki smutek ogarnia co takie dziecko winne.... Dla mnie serio to za dużo.. I wiem, że są miliona dzieci które potrzebują pomocy, ale jak coś się dzieje tak blisko te jescze mocniej serce krwawiJeet jakaś zbiorka na pomagam pl albo coś w tym stylu?
Masakra. Te dzieci nawet jeszcze nic złego nie zdążyły w życiu zrobić, a już tyle nieszczęścia... Ja wymieksm przy takich historiach. Zwłaszcza jak ma się dziecko to ciężko o tym myśleć
reklama
Tak, może… pobudki co godzineMoże przechodzi na jedną drzemkę ? Mój obudził się rano o 6, pierwsza drzemka od 8:30 do 10. Druga od 14:20 do 16:10, kąpiel standardowo przed 20, mleczko i śpi od 20:10. Chciałabym żeby przeszedł już na jedną drzemkę. Z drugiej strony teraz 4h aktywności to max, chociaż ostatnio wytrzymał 6h o dziwo ale to jednorazowa akcja.
Moja kuzynka ostatnio mi się żaliła że jej 13 miesięczny syn śpi do 11 rano ale chodzi spać po północy i ma przerwę od 4 do 6 rano w spaniu. Nie wiem czy może być coś gorszego
marta18691
Fanka BB :)
No masakra że w Polsce dają tylko kilka miesięcy a w Szwajcarii operują takie dzieci i żyją normalnie ale tyle kasy nazbierać to cudLink do: 7-letnia Liliana z Elbląga walczy o życie !!! | zrzutka.pl mnie to taki smutek ogarnia co takie dziecko winne.... Dla mnie serio to za dużo.. I wiem, że są miliona dzieci które potrzebują pomocy, ale jak coś się dzieje tak blisko te jescze mocniej serce krwawi
Ewq9
Nie wiesz może czy na Facebooku nie ma jakiejś grupy licytacji dla niej ?Link do: 7-letnia Liliana z Elbląga walczy o życie !!! | zrzutka.pl mnie to taki smutek ogarnia co takie dziecko winne.... Dla mnie serio to za dużo.. I wiem, że są miliona dzieci które potrzebują pomocy, ale jak coś się dzieje tak blisko te jescze mocniej serce krwawi
Maluszek001
.Nawet nie mogę sobie wyobrazić.... Mną dzisiaj tak wstrząsnęło... Często wpłacamy z mezem na chore dzieci, ale teraz gdy tak blisko.... Życie jest niesprawiedliwe .
Ostatnia edycja:
Jest jakiś bazarek, ale ja nie mam FBNie wiesz może czy na Facebooku nie ma jakiejś grupy licytacji dla niej ?
rosenberg
Śliczna uśmiechnięta dziewczynka... Aż mnie brzuch rozbolał jakie to tragedie są... Widze że oczywiście leczona w CZD w wawie. Aż dziwne, że nie dali jej tam szans, mają świetna kadrę i chyba największe możliwości m.in w onkologii mam nadzieję, że rodzicom się uda ta Szwajcaria, wpłace też na zrzutkęLink do: 7-letnia Liliana z Elbląga walczy o życie !!! | zrzutka.pl mnie to taki smutek ogarnia co takie dziecko winne.... Dla mnie serio to za dużo.. I wiem, że są miliona dzieci które potrzebują pomocy, ale jak coś się dzieje tak blisko te jescze mocniej serce krwawi
rosenberg
Wpisałam Liliana z Elbląga i wyskoczyło od razuNie wiesz może czy na Facebooku nie ma jakiejś grupy licytacji dla niej ?
Link do: LICYTACJE DLA LILIANKI Z ELBLĄGA
Ale ta Szwajcaria daje szanse na przezycie, czy na pare miesiecy dodatkowych życia?
Straszne, ja sie popłakałam jak to czytalam. Bardzo przyzywam takie rzeczy odkąd mi sie córka urodzila, to straszne przez co ludzie muszą przechodzic… brak słów…
Straszne, ja sie popłakałam jak to czytalam. Bardzo przyzywam takie rzeczy odkąd mi sie córka urodzila, to straszne przez co ludzie muszą przechodzic… brak słów…
reklama
Nooo ja w nocy spac nje moglam. O ciagle gdzieś z tyłu głowy mi to siedziało... Ze dzis jest wszystko dobrze, a za tydzień może być źle... Ty ostatnio przeżywałaś z Filipem chwile grozy, i czuć taka bezsilność nie wyobrażam sobie.. Mam nadzieję dziewczyny, że nigdy nie będziemy musiały się z tym zmierzyc! Życzę nam i naszym bliskim zdrowia, a reszta jakos zawsze się ułożyŚliczna uśmiechnięta dziewczynka... Aż mnie brzuch rozbolał jakie to tragedie są... Widze że oczywiście leczona w CZD w wawie. Aż dziwne, że nie dali jej tam szans, mają świetna kadrę i chyba największe możliwości m.in w onkologii mam nadzieję, że rodzicom się uda ta Szwajcaria, wpłace też na zrzutkę