reklama
Za to moja wróciła do swoich standardowych pobudek…Moje dziecko miało jedna drzemke o 11.20 do 13... I dopiero idzie spać monstrum
Ja mam nadzieję, że Hania przespi cala noc psychicznie jestem zmęczona.... Szczególnie, że od basi z tańców dziewczynka okazało się, że ma guza mózgu, lekarze w pl dają jej miesiąc, 2..... Zbierają pieniążki na wyjazd, żeby dać jej szanseeZa to moja wróciła do swoich standardowych pobudek…
Ewq9
Fanka BB :)
Może przechodzi na jedną drzemkę ? Mój obudził się rano o 6, pierwsza drzemka od 8:30 do 10. Druga od 14:20 do 16:10, kąpiel standardowo przed 20, mleczko i śpi od 20:10. Chciałabym żeby przeszedł już na jedną drzemkę. Z drugiej strony teraz 4h aktywności to max, chociaż ostatnio wytrzymał 6h o dziwo ale to jednorazowa akcja.Moje dziecko miało jedna drzemke o 11.20 do 13... I dopiero idzie spać monstrum
Moja kuzynka ostatnio mi się żaliła że jej 13 miesięczny syn śpi do 11 rano ale chodzi spać po północy i ma przerwę od 4 do 6 rano w spaniu. Nie wiem czy może być coś gorszego
G
gość _199
Gość
nie wiem co powiedzieć... aż mam wyrzuty sumienia, że dzisiaj powiedziałąm, że mam dosyć bycia matką... Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca/Ja mam nadzieję, że Hania przespi cala noc psychicznie jestem zmęczona.... Szczególnie, że od basi z tańców dziewczynka okazało się, że ma guza mózgu, lekarze w pl dają jej miesiąc, 2..... Zbierają pieniążki na wyjazd, żeby dać jej szansee
Uwierz jak dzis się dowiedziałam, to serio jak mogę mówić że jestem niewyspana, że zmeczona byciem matka... A tak naprawdę mamy wszystko bo mamy zdrowie... Płakałam dzisiaj z 3 razy bo jak sobie to wyobrażam to nie mogę... Jaki świat jest niesprawiedliwy... Chodza takie łajzy na świecie, a dzieci niczemu niewinne odchodząnie wiem co powiedzieć... aż mam wyrzuty sumienia, że dzisiaj powiedziałąm, że mam dosyć bycia matką... Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca/
Ewq9
Dzisiaj czytałam o rodzeństwie chyba z Opola ? Chłopiec 10 lat ma raka mózgu a dziewczynka 5 lat białaczka. Ich rodzice mają tyle tą dwójkę dzieci...Ja mam nadzieję, że Hania przespi cala noc psychicznie jestem zmęczona.... Szczególnie, że od basi z tańców dziewczynka okazało się, że ma guza mózgu, lekarze w pl dają jej miesiąc, 2..... Zbierają pieniążki na wyjazd, żeby dać jej szansee
MiśZielinka
Niewiem co
Niewiem co w tym śmiesznego? Grupa jest publiczna a lupka jest poto zeby wyszukiwać informacji, które nas interesują. Mnie interesowała tematyka piwa karmi przy okazji zobaczyłam o tym ze karmi ma 0.5% więc uaktualniam obecnie ma 0.0% bo być może ktoś tj ja będzie właśnie przez lupkę szukał inf i się na to natknie.. By the way poto są fora zeby szukać odpowiedzi na nurtujące nas pytania ale cieszę się, że masz dobry humor. Miłego weekenduPo co szukać i czytać wątków z przed prawie roku
Nawet nie mogę sobie wyobrazić.... Mną dzisiaj tak wstrząsnęło... Często wpłacamy z mezem na chore dzieci, ale teraz gdy tak blisko.... Życie jest niesprawiedliwe .Dzisiaj czytałam o rodzeństwie chyba z Opola ? Chłopiec 10 lat ma raka mózgu a dziewczynka 5 lat białaczka. Ich rodzice mają tyle tą dwójkę dzieci...
reklama
rosenberg
Jeet jakaś zbiorka na pomagam pl albo coś w tym stylu?Ja mam nadzieję, że Hania przespi cala noc psychicznie jestem zmęczona.... Szczególnie, że od basi z tańców dziewczynka okazało się, że ma guza mózgu, lekarze w pl dają jej miesiąc, 2..... Zbierają pieniążki na wyjazd, żeby dać jej szansee
Masakra. Te dzieci nawet jeszcze nic złego nie zdążyły w życiu zrobić, a już tyle nieszczęścia... Ja wymieksm przy takich historiach. Zwłaszcza jak ma się dziecko to ciężko o tym myśleć