reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja tam waga się nie przejmuje w ogóle. Rośnie, wyciąga się. Je, uśmiechnięta jest😀takze nie doszukuje sie
Ja też, ładnie wygląda. Ale profilaktycznie zrobiłam, wszystko ok było, więc głowa spokojna :)
Dziewczyny jakie zabawki robia u was szał zeby maluch sie troche sobą zajął?;) robie rozeznanie zeby mlodej cos nowego kupić ale nie wiem co...
Oczywiście oprócz nożyka co jest hitem u Hani :D
U nas kapcie i ładowarka najważniejsze 😅 a tak to ma leniwca, łosia i jeża z fisher price i jeża bardzo lubi, a tak to piłeczki sensoryczne z pepco. @Święta92 moja widelec za to lubi zabawkowy. 😂

Moja też przez 2 miesiące całe nic przybrała, już nie pamiętam ile. Pani doktor kazała zrobić badania. Ale wszystko ok. Lena apetyt ma wilczy. 😂 Ale chyba już jest też czas, że dzieci w górę się wyciągają, a waga już tak nie leci, jak wcześniej. :)
Pani powiedziała, że powinien ważyć 9100 a waży 9900 więc jest ok :D
Poza tym nie urósł niż w górę, ale liczę na błąd pomiaru.

Ja też, ładnie wygląda. Ale profilaktycznie zrobiłam, wszystko ok było, więc głowa spokojna :)

U nas kapcie i ładowarka najważniejsze 😅 a tak to ma leniwca, łosia i jeża z fisher price i jeża bardzo lubi, a tak to piłeczki sensoryczne z pepco. @Święta92 moja widelec za to lubi zabawkowy. 😂
Kapcie to zabawka roku, przyznaje ;D i ziemia wywalona z doniczek. Tak tak. Już podpowiedziałam jednej cioci zeby mlodej na święta kupila kulko-klocki. Teraz szukam dalej prezentów;D

Dziewczyny jakie zabawki robia u was szał zeby maluch sie troche sobą zajął?;) robie rozeznanie zeby mlodej cos nowego kupić ale nie wiem co...
Mój mały lubi pchacz z Fischer price i stoliczek edukacyjny (akurat mam jakiś badziewny xd). Ale to na chwilę, na dłuższą zabawę biorę go do sypialni i otwieram szufladę w komodzie ze skarpetkami :D pół godziny ostatnio się bawił, wyrzucał i wkładał i tak w kółko 😃

U nas jest szał na piłeczki, myślę, czy by na święta nie kupić tego basenu z kulkami:) A tak to mamy też garnuszek na klocuszek, to ładnie już sobie wyjmuje te klocki z niego i u nas szał robi taka kaczka co jeździ, to ją gania po całym pokoju. A w ogóle zamówiłam książeczkę manipulacyjną, ale mam zamiar dać na urodziny dopiero :)

Misio❤️😍

Załączniki

• IMG-20211028-WA0005.jpeg
    IMG-20211028-WA0005.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 76
Ostatnia edycja:
reklama
U nas jest szał na piłeczki, myślę, czy by na święta nie kupić tego basenu z kulkami:) A tak to mamy też garnuszek na klocuszek, to ładnie już sobie wyjmuje te klocki z niego i u nas szał robi taka kaczka co jeździ, to ją gania po całym pokoju. A w ogóle zamówiłam książeczkę manipulacyjną, ale mam zamiar dać na urodziny dopiero :)
Ja basen z piłkami tez planuje na święta wlasnie.

Do góry