reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Ja też, ładnie wygląda. Ale profilaktycznie zrobiłam, wszystko ok było, więc głowa spokojnaJa tam waga się nie przejmuje w ogóle. Rośnie, wyciąga się. Je, uśmiechnięta jesttakze nie doszukuje sie
U nas kapcie i ładowarka najważniejsze a tak to ma leniwca, łosia i jeża z fisher price i jeża bardzo lubi, a tak to piłeczki sensoryczne z pepco. @Święta92 moja widelec za to lubi zabawkowy.Dziewczyny jakie zabawki robia u was szał zeby maluch sie troche sobą zajął? robie rozeznanie zeby mlodej cos nowego kupić ale nie wiem co...
Oczywiście oprócz nożyka co jest hitem u Hani
Ewq9
W zasadzie przy szczepieniu w zeszła środę w książeczkę gdzie jest miejsce na jakąś wizytę w 9 miesiącu pielęgniarka wpisała wagę, wzrost, obwód główki itd więc nie wiem czy to nie toDziewczyny idziecie na jakiś bilans 9 msc? Kolezanka mi coś pisała, że jest.
G
gość _199
Gość
Pani powiedziała, że powinien ważyć 9100 a waży 9900 więc jest okMoja też przez 2 miesiące całe nic przybrała, już nie pamiętam ile. Pani doktor kazała zrobić badania. Ale wszystko ok. Lena apetyt ma wilczy. Ale chyba już jest też czas, że dzieci w górę się wyciągają, a waga już tak nie leci, jak wcześniej.
Poza tym nie urósł niż w górę, ale liczę na błąd pomiaru.
Ewq9
Ja na ostatnim szczepieniu mam wpisane że miał 76 cm a teraz 70 -.- nie wiem jak one to mierzą...Pani powiedziała, że powinien ważyć 9100 a waży 9900 więc jest ok
Poza tym nie urósł niż w górę, ale liczę na błąd pomiaru.
Kapcie to zabawka roku, przyznaje ;D i ziemia wywalona z doniczek. Tak tak. Już podpowiedziałam jednej cioci zeby mlodej na święta kupila kulko-klocki. Teraz szukam dalej prezentów;DJa też, ładnie wygląda. Ale profilaktycznie zrobiłam, wszystko ok było, więc głowa spokojna
U nas kapcie i ładowarka najważniejsze a tak to ma leniwca, łosia i jeża z fisher price i jeża bardzo lubi, a tak to piłeczki sensoryczne z pepco. @Święta92 moja widelec za to lubi zabawkowy.
Ewq9
Mój mały lubi pchacz z Fischer price i stoliczek edukacyjny (akurat mam jakiś badziewny xd). Ale to na chwilę, na dłuższą zabawę biorę go do sypialni i otwieram szufladę w komodzie ze skarpetkami pół godziny ostatnio się bawił, wyrzucał i wkładał i tak w kółkoDziewczyny jakie zabawki robia u was szał zeby maluch sie troche sobą zajął? robie rozeznanie zeby mlodej cos nowego kupić ale nie wiem co...
Mikstura
U nas jest szał na piłeczki, myślę, czy by na święta nie kupić tego basenu z kulkami A tak to mamy też garnuszek na klocuszek, to ładnie już sobie wyjmuje te klocki z niego i u nas szał robi taka kaczka co jeździ, to ją gania po całym pokoju. A w ogóle zamówiłam książeczkę manipulacyjną, ale mam zamiar dać na urodziny dopieroDziewczyny jakie zabawki robia u was szał zeby maluch sie troche sobą zajął? robie rozeznanie zeby mlodej cos nowego kupić ale nie wiem co...
marta18691
reklama
Ja basen z piłkami tez planuje na święta wlasnie.U nas jest szał na piłeczki, myślę, czy by na święta nie kupić tego basenu z kulkami A tak to mamy też garnuszek na klocuszek, to ładnie już sobie wyjmuje te klocki z niego i u nas szał robi taka kaczka co jeździ, to ją gania po całym pokoju. A w ogóle zamówiłam książeczkę manipulacyjną, ale mam zamiar dać na urodziny dopiero