Ja tez probowalam sprzątaczke oglądnąć ale dla mnie też nudy. Tyle dramy… nie wiem czym sie ludzie zachwycaja. Ja teraz potrzebuje smiechu, wiec zaczelam z the officeSquid game tak mi zryl głowę... Wciągnął nas że starym, że do 1 w nocy oglądaliśmy a Sprzataczka nuda totalna. Podobał nam się ostatnio też kasztanowy ludzik.
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Moja też przez 2 miesiące całe nic przybrała, już nie pamiętam ile. Pani doktor kazała zrobić badania. Ale wszystko ok. Lena apetyt ma wilczy. Ale chyba już jest też czas, że dzieci w górę się wyciągają, a waga już tak nie leci, jak wcześniej.Mój za to jak się okazało w ogóle nie przybrał przez dwa miesiące wg. Wagi domowej. Dzisiaj ma szczepienie to zobaczymy czy faktycznie nic nie przybrał.
Nie wiem co w tym nożyku jest schowałam jej dzisiaj a i tak znalazła go u basi w kuchni go polecam a tak serio to u nas chyba najlepsza zabawa to wcale nie zabawki wywalanie pampersow lubi stać kolo stolika edukacyjnego, ale mam badziewny stary jakiś. Ja chce kupić tego króliczka alio ale już poczekam na mikołaja.Dziewczyny jakie zabawki robia u was szał zeby maluch sie troche sobą zajął? robie rozeznanie zeby mlodej cos nowego kupić ale nie wiem co...
Oczywiście oprócz nożyka co jest hitem u Hani
Ja tam waga się nie przejmuje w ogóle. Rośnie, wyciąga się. Je, uśmiechnięta jesttakze nie doszukuje sieMoja też przez 2 miesiące całe nic przybrała, już nie pamiętam ile. Pani doktor kazała zrobić badania. Ale wszystko ok. Lena apetyt ma wilczy. Ale chyba już jest też czas, że dzieci w górę się wyciągają, a waga już tak nie leci, jak wcześniej.
rosenberg
Fanka BB :)
Tylko garnuszek na klocuszek opakowanie po kremie do rąk Isana. Piłeczki te plastikowe do basenu.Dziewczyny jakie zabawki robia u was szał zeby maluch sie troche sobą zajął? robie rozeznanie zeby mlodej cos nowego kupić ale nie wiem co...
Oczywiście oprócz nożyka co jest hitem u Hani
No ja bardziej szukam czegoś pod mikołaja ale babcia się uparła kupić mlodej cos od tak. Wiec chce to wykorzystać zeby mieć chwile dla siebie ;D ale kompletnie nie wiem co u takich maluchów zdaje egzamin bo mloda jednego dnia bawi się gryzakami. A drugiego kompletnie sie nie ma czym bawić. Q na trzeci czymś grającym. Takze ciezko ją zajac ;DNie wiem co w tym nożyku jest schowałam jej dzisiaj a i tak znalazła go u basi w kuchni go polecam a tak serio to u nas chyba najlepsza zabawa to wcale nie zabawki wywalanie pampersow lubi stać kolo stolika edukacyjnego, ale mam badziewny stary jakiś. Ja chce kupić tego króliczka alio ale już poczekam na mikołaja.
My mamy uczciaczka, mamy bibo grającego, garnuszek klocuszek, toaletka szczeciaczka, pianinkaNo ja bardziej szukam czegoś pod mikołaja ale babcia się uparła kupić mlodej cos od tak. Wiec chce to wykorzystać zeby mieć chwile dla siebie ;D ale kompletnie nie wiem co u takich maluchów zdaje egzamin bo mloda jednego dnia bawi się gryzakami. A drugiego kompletnie sie nie ma czym bawić. Q na trzeci czymś grającym. Takze ciezko ją zajac ;D
reklama
Na święta chce arke Noego, jakas bujawke do domu,My mamy uczciaczka, mamy bibo grającego, garnuszek klocuszek, toaletka szczeciaczka, pianinka