reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas dzisiaj w końcu poszła kupa, a nawet 3 więc dziecko (i matka) szczęśliwe!
IMG_20211027_145323.jpeg

reklama
Mój Filip wrócił, złote dziecko aktualnie, bardzo grzeczny i w nocy 2 pobudki na mleko. Zaczął też super jeść, dzisiaj wsunął cała porcje kaszki, wczoraj spaghetti wciągał aż mu się uszy trzęsły :D aktualnie memła czipsa jabłkowego :D wracamy z wycieczki, pogoda bajkowa!!!! Starego ocenzurowalam Calego bo mu bebzol wielki wyszedł na zdjęciu

Załączniki

• USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image--1823129988.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image--1823129988.jpeg
    430,3 KB · Wyświetleń: 80
Mój Filip wrócił, złote dziecko aktualnie, bardzo grzeczny i w nocy 2 pobudki na mleko. Zaczął też super jeść, dzisiaj wsunął cała porcje kaszki, wczoraj spaghetti wciągał aż mu się uszy trzęsły :D aktualnie memła czipsa jabłkowego :D wracamy z wycieczki, pogoda bajkowa!!!! Starego ocenzurowalam Calego bo mu bebzol wielki wyszedł na zdjęciu
Każdy ptaszek musi mieć daszek😂😂😂😂 Filipek kawaler jaki 😍😍a jaka czapeczka piękna

Skąd czapa [emoji7][emoji7][emoji7]
Rośnie przystojniak!

Filipek bardzo „dorosło” wyglada😉 śliczny😍

Dziewczynu nie mam czasu Was czytać, tymbardziej pisać. U mnie istny armagedon... mloda daje się we znaki ze zyc sie odechciewa. Zęby gorne idą i wyjsc nie mogą a ona placze i marudzi ciągle. Odmawia jedzenia kaszek i obiadków co było do tej pory najlepszym posiłkiem. Mleko tylko jak jej znieczule dziąslo. W nocy spi teoche na rękach teoche w łóżeczku. Mąż juz widzi zmeczenie moje wiec sie zaangażował i od 5 rano młodą przejmuje dopoki nie musi wyjsc do pracy.
Ja mam ostatnio kompletny brak sil i zaangazowania w cokolwiek. A zaczynamy po malu remont. Wiec syf totalny wszedzie, część rzeczy juz w kartonach. No tragedia;D
u nas też ostatnio gorsze dni, dziąsła opuchnięte ale zęba kolejnego nie widac😭 noce tragiczne, co 30 min kręcenie i marudzenie a jak o 6 muszę wstac do pracy to z mężem magicznie przesypia do 9🙈 takze taka sprawiedliwość..

reklama
Do góry