Wlasnie na to liczę;D czekam aż pojawi się jakiś kolejny ząb zeby wkoncu odetchnąć;p narazie trwa to tydzien. Zobaczymy jak długo jeszcze ;DU nas mały przez jakieś 2tyg budził się często w nocy, albo płakał przez sen. Przebiła się górna dwójka lewa i od dwóch nocy dramat się skończył, budzi się ok północy na mleko, czasem jeszcze zapłacze nad ranem a tak to śpi do 6, więc minie jej
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Najlepsze jest to że ten się przebił, ale druga dwójka też już jest widoczna a śpi dobrze (odpukać !)Wlasnie na to liczę;D czekam aż pojawi się jakiś kolejny ząb zeby wkoncu odetchnąć;p narazie trwa to tydzien. Zobaczymy jak długo jeszcze ;D
Mojej siostry Rysiu zaraz roczek będzie miał. Od miesiąca jest potworem serio ciagle sie drze, nie wien jak ona daje rade serio. Całe noce spal a teraz budzi się z krzykiem. Z dziećmi to serio jak nie urok to sraczka ale są kochane i już całe życie będziemy się martwić!Najlepsze jest to że ten się przebił, ale druga dwójka też już jest widoczna a śpi dobrze (odpukać !)
G
gość _199
Gość
Alek też tak w nocy przez sen płacze. Oczy zamknięte i się drze ja się tak 6 lat darłam, więc współczuję samej sobieMojej siostry Rysiu zaraz roczek będzie miał. Od miesiąca jest potworem serio ciagle sie drze, nie wien jak ona daje rade serio. Całe noce spal a teraz budzi się z krzykiem. Z dziećmi to serio jak nie urok to sraczka ale są kochane i już całe życie będziemy się martwić!
marta18691
To ja na śmierć zaglaskaszJa dziś wstawałam chyba co 30nmin na glaskanie masakra
marta18691
Ja też przez sen nieraz coś mówię ostatnio mój mówi że przez sen Adama wolałam ale nie znam żadnego AdamaAlek też tak w nocy przez sen płacze. Oczy zamknięte i się drze ja się tak 6 lat darłam, więc współczuję samej sobie
Ewq9
@marta18691 a jak Kubuś ? Podejmuje jakieś próby raczkowania lub wstawania ? I nie pamiętam też czy już siada sam ? Za bardzo mi się wszystko miesza i zapominam
reklama
Ewq9
Zastanawiam się też co u @kwiatek250, @Monik93 ? Coś od nich cisza