reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Tlumacze sobie ze początki były gorsze ;D i jakos daje rade. Wiem ze musze mieć sile bo ją boli takze jakos tak mi lzej. Chociaz wstawanie co 1.5h w nocy mnie po malu wykańcza;D
No dokładnie i tak dajesz rade apewno zmęczona jesteś ja byłam w 8miesiacu i się przeprowadzałam 400km dalej więc znam ten ból🤣i potem spowrotem na stare śmieci i remonty to istny koszmar 🤣

Dziewczyny u mnie młoda dzisiaj zaczęła siadać!!:) Ale dziwne bo nie z podłogi i pozycji czworaczej tylko najpierw wspina się na mnie, na kolana albo na szafkę czy gdziekolwiek i dopiero jak podniesie dupkę to sobie siada ... :D i o dziwo jest dosyć stabilna. dziwnie zaczyna ale postęp za postępem ostatnio u niej.
Zastanawiam się czy przypadkiem ona nie ominie etapu czworakowania bo strasznie rwie się na proste nogi... Ale zobaczymy

U nas na forum to chyba Czaruś i Kubus,, grzeczni,, 😀😀😀 dziewczyny dawajcie mówcie coś, że krzyczą płaczą czy coś 😂 dajcie człowiekowi się uśmiechnąć 😂oczywiście żartuję! :)
Czaruś nadal bezproblemowy, chociaż dzisiejszej nocy z 4 razy się budził i charczał, jakby nie mógł oddychać przez nosek albo coś tam miał. W ciągu dnia wczoraj 2x katarek, za pierwszym razem standardowo babole, za drugim już nic nie było, kataru żadnego, w nocy też nic nie miał, a charczał. Najgorsze, że dziś miało być szczepienie, ale przez to zamiast na szczepienie poszłam z nim na normalną wizytę, oczywiście do chorych musiałam iść. Prawie godzinę czekałam obok kaszlacego gorączkującego dziecka, a Czarek zdrowy 🤷 Nadal raz po raz słychać jakby coś miał w tym nosku, więc kompletnie już nie wiem od czego. Szkoda, że szczepienie przepadło, następne w terminie planowanego wyjazdu, także znów nie uda nam się wyjechać, ale kij z tym. Teraz tylko się modlę, żeby od tego dziecka z przychodni nic nie złapał. Jeszcze matka tego dziecka była na tą samą godzinę co ja, ale przyszła po mnie a przed wejściem zrobiła taką awanturę na całą przychodnię, że już odpuściłam i wlazła przede mną. Potem mi lekarka mówiła, że ona i jej facet zawsze się tak awanturują i wszystkich wyzywają i że nie lubi ich przyjmować także super trafiłam.

Filipek bardzo „dorosło” wyglada😉 śliczny😍
Doroslo/?!?! To dzidzia malutka,ledwo 7,5kg waży 😂😂 orzeszek malutki :D dzisiaj powiedział 3 razy już mama... I śmiejemy się że niedługo wyfrunie z gniazda, taki już duży ,😂
Skąd czapa [emoji7][emoji7][emoji7]
Rośnie przystojniak!
Uszyta, dostałam w prezencie, ale jak wpiszesz w Googlach czapka z dwoma pomponami to widzę że jest pełno

Mój Filip wrócił, złote dziecko aktualnie, bardzo grzeczny i w nocy 2 pobudki na mleko. Zaczął też super jeść, dzisiaj wsunął cała porcje kaszki, wczoraj spaghetti wciągał aż mu się uszy trzęsły :D aktualnie memła czipsa jabłkowego :D wracamy z wycieczki, pogoda bajkowa!!!! Starego ocenzurowalam Calego bo mu bebzol wielki wyszedł na zdjęciu
Kolejny przystojniak! 🤩 Skąd czapa? 😅

reklama
Do góry