reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas dzisiaj w końcu poszła kupa, a nawet 3 więc dziecko (i matka) szczęśliwe!
IMG_20211027_145323.jpeg

reklama
Mój Filip wrócił, złote dziecko aktualnie, bardzo grzeczny i w nocy 2 pobudki na mleko. Zaczął też super jeść, dzisiaj wsunął cała porcje kaszki, wczoraj spaghetti wciągał aż mu się uszy trzęsły :D aktualnie memła czipsa jabłkowego :D wracamy z wycieczki, pogoda bajkowa!!!! Starego ocenzurowalam Calego bo mu bebzol wielki wyszedł na zdjęciu

Załączniki

• USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image--1823129988.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image--1823129988.jpeg
    430,3 KB · Wyświetleń: 82
Mój Filip wrócił, złote dziecko aktualnie, bardzo grzeczny i w nocy 2 pobudki na mleko. Zaczął też super jeść, dzisiaj wsunął cała porcje kaszki, wczoraj spaghetti wciągał aż mu się uszy trzęsły :D aktualnie memła czipsa jabłkowego :D wracamy z wycieczki, pogoda bajkowa!!!! Starego ocenzurowalam Calego bo mu bebzol wielki wyszedł na zdjęciu
Każdy ptaszek musi mieć daszek😂😂😂😂 Filipek kawaler jaki 😍😍a jaka czapeczka piękna

Skąd czapa [emoji7][emoji7][emoji7]
Rośnie przystojniak!

Filipek bardzo „dorosło” wyglada😉 śliczny😍

Dziewczynu nie mam czasu Was czytać, tymbardziej pisać. U mnie istny armagedon... mloda daje się we znaki ze zyc sie odechciewa. Zęby gorne idą i wyjsc nie mogą a ona placze i marudzi ciągle. Odmawia jedzenia kaszek i obiadków co było do tej pory najlepszym posiłkiem. Mleko tylko jak jej znieczule dziąslo. W nocy spi teoche na rękach teoche w łóżeczku. Mąż juz widzi zmeczenie moje wiec sie zaangażował i od 5 rano młodą przejmuje dopoki nie musi wyjsc do pracy.
Ja mam ostatnio kompletny brak sil i zaangazowania w cokolwiek. A zaczynamy po malu remont. Wiec syf totalny wszedzie, część rzeczy juz w kartonach. No tragedia;D
u nas też ostatnio gorsze dni, dziąsła opuchnięte ale zęba kolejnego nie widac😭 noce tragiczne, co 30 min kręcenie i marudzenie a jak o 6 muszę wstac do pracy to z mężem magicznie przesypia do 9🙈 takze taka sprawiedliwość..

reklama
Do góry