reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama

Załączniki

• Screenshot_20211026_210621_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211026_210621_com.android.gallery3d.jpg
    349,7 KB · Wyświetleń: 81
zazdroszczę, ja to wszystkim się przejmuję i niestety ciezko tak sie zyje😏
Zauważyłam, że dzięki obracaniu tego w żart on nie płacze jak się uderzy, albo przewróci np. w łóżeczku. A na początku też strasznie płakał, aż się serce krajało.
Moja bratanica od maleńkości jest tak traktowana, że matka by ją najchętniej w folię bąbelkową owinęła. Ma 6 lat i jak się przewróci to taki cyrk odstawia. Mnie autentycznie do białej gorączki jej placz doprowadza, bo taka duża dziewczyna, a potknie się i histeria na pół osiedla..

reklama
Zazdroszczę 😍😍😍 musisz mieć tam pięknie!
Jest gdzie się w przyszłości budować 😎
Trochę wypizd mam tak szczerze. Bo mieszkam na wsi, jest droga asfaltowa tak 2 km się ciągnie i na końcu tej drogi są 4 domy, gdzie mieszkamy my w jednym z rodzicami i siostra i jej dziećmi. Obok spoko sąsiedzi, sąsiadka krawcowa, obok wujek i dalej jakaś tam rodzina daleka. Po drodze są jeszcze domy, jak się do nas jedzie. Na codzień sarny podziwiać można. Dalej już polna droga i tam facet mieszka jeden. W wakacje, to fajnie ma swój urok to wszystko. A teraz wyjdziesz poza domy i pizga złem. 😂
E tam budować się mamy, gdzie indziej. Ale kiedy, to kto to wie. 😂
Na polach już maszyną zbierają pestki. Więc udało mi się cyknąć fotkę na szybko, bo musiałam jechać samochód do mechanika z narzeczonym zaprowadzić. Tak by więcej było, ale mi już uciekać chciała. 😂
Dzieci już swoje dynie zakosiły. 😂

Do góry