reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Aktualnie ponad 6
To w wieku Kingi masakra jak można karmić tak duże dziecko moja Kinga od 3roku życia chodzi do przedszkola i sama jadła bardzo samodzielna była Natalia to samo jak rok miała to obiad sama jadła kit że wszystko dookoła było uwalone ale się cieszyła 🤣przedszkole dużo daje te dzieci bardziej samodzielne się robią 😁

reklama
Aktualnie ponad 6
Wczoraj byliśmy na lodowisku. I przyszedł taki około 12 nastolatek na zajęcia. Taki połamaniec o boze święty, że starym to nie patrzyliśmy na swoje dziecko tylko na niego 😂jeździł taki wielki koń z takim pingwinkiem. No ale wiadomo dlaczego, matka stała za nami i co chwile komentowała, o boze jak on da rade, on taki malutki, i tak w kółko 😂😂ja to że śmiechu nie mogłam serio!! Pozniej pobiegła nosek mu kuwa wytrzeć.. Widać, że dzieciak wy rośnie na nieudacznika przez matkę 😀

Wczoraj byliśmy na lodowisku. I przyszedł taki około 12 nastolatek na zajęcia. Taki połamaniec o boze święty, że starym to nie patrzyliśmy na swoje dziecko tylko na niego 😂jeździł taki wielki koń z takim pingwinkiem. No ale wiadomo dlaczego, matka stała za nami i co chwile komentowała, o boze jak on da rade, on taki malutki, i tak w kółko 😂😂ja to że śmiechu nie mogłam serio!! Pozniej pobiegła nosek mu kuwa wytrzeć.. Widać, że dzieciak wy rośnie na nieudacznika przez matkę 😀
Smutne to :( matka go od siebie uzależni a w życiu różnie bywa. Niech się coś stanie i mamy nie będzie jak będzie miał przykładowo 20 lat i sobie nie poradzi w życiu :(
Może nie to samo, ale ja zawsze zwracam uwagę mojej siostrze która trochę za bardzo się opiekuje swoim synem. Ma 10 lat a dalej śpi z mamą, dostaje od niej całuski byle kiedy jak małe dziecko. Widzę że on się tego wstydzi ale siostra zdaje się tego nie zauważać.

Smutne to :( matka go od siebie uzależni a w życiu różnie bywa. Niech się coś stanie i mamy nie będzie jak będzie miał przykładowo 20 lat i sobie nie poradzi w życiu :(
Może nie to samo, ale ja zawsze zwracam uwagę mojej siostrze która trochę za bardzo się opiekuje swoim synem. Ma 10 lat a dalej śpi z mamą, dostaje od niej całuski byle kiedy jak małe dziecko. Widzę że on się tego wstydzi ale siostra zdaje się tego nie zauważać.
Potem wyrastają takie pierdoły, które nie umieją sami zrobić sobie obiadu. Jak mój stary, totalnie nieogarnięty życiowo 💁

Potem wyrastają takie pierdoły, które nie umieją sami zrobić sobie obiadu. Jak mój stary, totalnie nieogarnięty życiowo 💁
To ja mam tyle dobrze że mój mąż sobie jest w stanie ogarnąć sam śniadanie, obiad i kolację :D gotować umie lepiej niż ja, ale się mu przeważnie nie chce, ale jak jest w podbramkowej sytuacji to robi tzw "czyszczenie lodówki" 😂 i zawsze coś wyczaruje 😃

Haha dobre pewnie do 30 lat będzie z mama siedział🤣🤣🤣

Wiesz co ale moja teściowa jest identyczna i też dmuchała na synów. A mój facet jest MEGA ogarnięty, samodzielny, bardzo przedsiębiorczy. I mam wrażenie że to go bardziej odepchnęło od rodziny niż odwrotnie i na pewno jest mu daleko do nieudacznika. Więc to chyba też zależy od charakteru dziecka jak już dorośnie. Albo stary jest wyjątkiem i tylko potwierdźa regułę 🤷 nie wiem, ale tak napisałam bo to dość ciekawe zjawisko

Wiesz co ale moja teściowa jest identyczna i też dmuchała na synów. A mój facet jest MEGA ogarnięty, samodzielny, bardzo przedsiębiorczy. I mam wrażenie że to go bardziej odepchnęło od rodziny niż odwrotnie i na pewno jest mu daleko do nieudacznika. Więc to chyba też zależy od charakteru dziecka jak już dorośnie. Albo stary jest wyjątkiem i tylko potwierdźa regułę 🤷 nie wiem, ale tak napisałam bo to dość ciekawe zjawisko
Myśle, że poprostu nie urodził się flimunem i już 😀😂 a tam było widać to gołym okiem, że pewnie buty mu zawiązuje. Serio po twarzy było widać, że jest ciamajda i już 😂. O mnie babcia dmuchała i mama tez. Ale ja biegłam dalej i to one się przejmowały rozbitym kolanem nie ja 😂 takze ja myślę, że zależy od charakteru.

reklama
Z tymi buziaczkami to ja nie wiem jak dam radę jak Basia mi powie, że nie chce 😂 my się ciagle tulamy buziaczki. Spiwamy sobie kto jest najlepsza mamą w mieście,, mamo ty maamo ty,, 😂 kto jest najlepsza corka w mieście😂😂😂 takze smutno mi będzie jak nie będzie pozwalać mi 1000 buziaczków dawac dziennie 😂😂

Do góry