Eee to u mnie standardnie mam co sprzedać po hani bo wszystko brudnePopełniłam największy blad swojego macierzyństwa... Młody ubrany w śliczne kremowe body i błękitne legginsy jadł makaron z sosem pomidorowym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eee to u mnie standardnie mam co sprzedać po hani bo wszystko brudnePopełniłam największy blad swojego macierzyństwa... Młody ubrany w śliczne kremowe body i błękitne legginsy jadł makaron z sosem pomidorowym.
Jeszcze nie jeden błąd przed namiJa mam juz sporo takich bledow na koncie
Popełniłam największy blad swojego macierzyństwa... Młody ubrany w śliczne kremowe body i błękitne legginsy jadł makaron z sosem pomidorowym. [emoji1745]
To znaczy ze spaniem w nocy problem czy w dzień ?Ja znowu jestem na skraju wytrzymałości z tym jego spaniem, a raczej brakiem spania.
U mnie już 2 pobudki. Ja się dopiero klade takze wyspie się, że ohohoJa znowu jestem na skraju wytrzymałości z tym jego spaniem, a raczej brakiem spania.
Albo on przespał cała noc, albo jestem tak zmęczona , że nic nie pamiętamU mnie już 2 pobudki. Ja się dopiero klade takze wyspie się, że ohoho
W nocy problemTo znaczy ze spaniem w nocy problem czy w dzień ?
Mój od 22 do 5rano spałAlbo on przespał cała noc, albo jestem tak zmęczona , że nic nie pamiętam
Mi się hania budzila z 15 razy. Nie widzę na oczy....Albo on przespał cała noc, albo jestem tak zmęczona , że nic nie pamiętam