reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A ja chociaz za 6 h snu😂 glupia ide spać późno a później co chwile wstaje 😂😂 chociaż ja przyzwyczajona, że spie po 5 h jak chodze do pracy ale bez przerw 5h😂
Ty chociaz wiesz czemu jestes niewyspana bo dlugo siedzisz. Ja zazwyczaj padam zaraz po mlodej woec po 21 to juz kontaktu ze mną nie ma haha ;D
Jak na złość zawsze malo spalam a teraz coagle mi brakuje snu

Serio nie wien o co chodzi. Wyszły jej 2 zeby.... Dalam jej mleko nawet bo mowie może być glodna... Z dziećmi to masakra. TYLKO MARTA U KUBY NIE MA SKOKÓW ANI INNYCH PROBLEMÓW 😂😥😥😥
Mały wczoraj21 40 płacz niewiadomo skąd zębów nie widać rozpulchnione jest dostał ibuma i poszedł spać i do 5rano spał...no ja niewiem takie dziecko mam prawie bezproblemowe 🤣

A u nas nocki ostatnio lepsze czyli jakieś dwie pobudki czasem na mleko a czasem tylko lulanie wystarczy. Ale za to w dzień nadrabia. Cały czas mi wisi na nogawce, kompletnie nic nie mogę zrobić. A jak usiądę na matę to nawet się nie muszę odzywać i się bawi sam. Nie wiem o co chodzi 😲

Furka przyszła 😁

Załączniki

• IMG_20211019_095734.jpg
    IMG_20211019_095734.jpg
    956,6 KB · Wyświetleń: 83
Maz sie mnie pyta czy jedziemy w tym roku na narty. Z jednej strony bardzo bym chciała, żeby Basia pojeździła.. Z drugiej droga 11 h z hania to masakra.... I nie wiem co mam zrobić. Rozłożyć możemy trasę na 2 dni niby ale to bez sensu dla mnie trochę.

reklama
Maz sie mnie pyta czy jedziemy w tym roku na narty. Z jednej strony bardzo bym chciała, żeby Basia pojeździła.. Z drugiej droga 11 h z hania to masakra.... I nie wiem co mam zrobić. Rozłożyć możemy trasę na 2 dni niby ale to bez sensu dla mnie trochę.
Długa trasa.. Jeszcze jak teraz Hania ma takie humory, to bardziej się zmęczysz tym wyjazdem. 2 dni spoko trasy, zatrzymać się gdzieś, pozwiedzać po drodze. A z drugiej strony 2 dni, to może być za dużo dla dziecka wrażeń..

Do góry