Jak i Ciebie mloda z infekcja? Lepiej?A ja właśnie miałam iść trzeci raz do ortopedy, muszę Idę zapisać, ale nie pamiętam już, czy mówił, że po prostu ok 9 miesiąca, czy jak usiądzie, bo ona do siadania się nie garnieDziewczyny, macie jakieś sposoby na ból gardła, przy karmieniu piersią? Oprócz syropu z cebuli, bo właśnie puszcza soki
Więc szukam czegoś jeszcze
![]()
reklama
G
gość _199
Gość
O jogę mi chodziłoGłównie Lilly sabri bez zmianteraz pilates bo mam lekka kontuzje, dlatego też zrobiłam sobie tydzień off u dziadkow. Ale jak się już pozbieram to chyba 2 dni w tyg wrócę do ciężarów
![]()

rosenberg
Fanka BB :)
Cat meffan i adrieneO jogę mi chodziło![]()
Ewq9
No tak, z tym że 210 mi wypija w nocy właśnieNo to odpowiednio chyba. Moja tak pije od 650 do 750 maks
No to u mnie daj Boże odpadnie karmienie w nocy to będzie jadla o 120 mniejNo tak, z tym że 210 mi wypija w nocy właśnie![]()

Mikstura
Mam wrażenie, że lepiej. Mniej kaszle i nie jest już taka ciepła. Antybiotyk ja jej podaje i na razie nie zwraca. Mam dawać do czwartkuJak i Ciebie mloda z infekcja? Lepiej?

sandra0777
Ja mam juz sporo takich bledow na konciePopełniłam największy blad swojego macierzyństwa... Młody ubrany w śliczne kremowe body i błękitne legginsy jadł makaron z sosem pomidorowym.![]()
Super, grunt ze nie wymiotuje. Teraz juz bedzie lepiej. !Mam wrażenie, że lepiej. Mniej kaszle i nie jest już taka ciepła. Antybiotyk ja jej podaje i na razie nie zwraca. Mam dawać do czwartku![]()
reklama
rosenberg
Człowiek całe życie uczy się na błędachJa mam juz sporo takich bledow na koncie