Ile je ci mleka dziennie??Mi mały się obudził o północy, dałam smoczka i zasnął ale i tak dałam mu mleko na śpiocha, bo w ciągu dnia je mi już mniej mleka a z posiłkami też średnio. Kaszkę rano zje alerlac całą, owoce też ładnie je ale jak mowa o zupkach to tylko trochę i koniec. Dlatego wolę żeby w nocy wypił mleko
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Średnio wychodzi jakieś 700 mlIle je ci mleka dziennie??
Mikstura
A ja właśnie miałam iść trzeci raz do ortopedy, muszę Idę zapisać, ale nie pamiętam już, czy mówił, że po prostu ok 9 miesiąca, czy jak usiądzie, bo ona do siadania się nie garnie Dziewczyny, macie jakieś sposoby na ból gardła, przy karmieniu piersią? Oprócz syropu z cebuli, bo właśnie puszcza soki Więc szukam czegoś jeszcze
G
gość _199
Gość
Przy kim trenujesz.Ja normalnie ćwiczę jak zawsze. Tylko u dziadkow jak byłam to zrobiłam sobie taki tydzień wakacji i lenistwa. A tak to czasami rozkładam matę jak zaśnie na drzemkę albo nawet obok jego maty i sobie ćwiczę, a on się bawi obok (albo raczej na mnie).
Teraz jak mój narzeczony wrócił to będzie go brał żebym mogła sobie zrobić trening w spokoju, w niektóre dni tak się dzielimy
G
gość _199
Gość
Ja używałam gardinexa do psikania, miętowy najlepszy bA ja właśnie miałam iść trzeci raz do ortopedy, muszę Idę zapisać, ale nie pamiętam już, czy mówił, że po prostu ok 9 miesiąca, czy jak usiądzie, bo ona do siadania się nie garnie Dziewczyny, macie jakieś sposoby na ból gardła, przy karmieniu piersią? Oprócz syropu z cebuli, bo właśnie puszcza soki Więc szukam czegoś jeszcze
No to odpowiednio chyba. Moja tak pije od 650 do 750 maksŚrednio wychodzi jakieś 700 ml
Psikaj sobie tantum verde. Można psikac dziecku to i chyba karmiac nie zaszkodziA ja właśnie miałam iść trzeci raz do ortopedy, muszę Idę zapisać, ale nie pamiętam już, czy mówił, że po prostu ok 9 miesiąca, czy jak usiądzie, bo ona do siadania się nie garnie Dziewczyny, macie jakieś sposoby na ból gardła, przy karmieniu piersią? Oprócz syropu z cebuli, bo właśnie puszcza soki Więc szukam czegoś jeszcze
rosenberg
Głównie Lilly sabri bez zmian teraz pilates bo mam lekka kontuzje, dlatego też zrobiłam sobie tydzień off u dziadkow. Ale jak się już pozbieram to chyba 2 dni w tyg wrócę do ciężarówPrzy kim trenujesz.
rosenberg
Płukanie sodą oczyszczona albo po prostu solą, spoko się też pluka szałwia.A ja właśnie miałam iść trzeci raz do ortopedy, muszę Idę zapisać, ale nie pamiętam już, czy mówił, że po prostu ok 9 miesiąca, czy jak usiądzie, bo ona do siadania się nie garnie Dziewczyny, macie jakieś sposoby na ból gardła, przy karmieniu piersią? Oprócz syropu z cebuli, bo właśnie puszcza soki Więc szukam czegoś jeszcze
reklama
Ja woda utleniona jeszcze pluskam, pomieszana z wodąPłukanie sodą oczyszczona albo po prostu solą, spoko się też pluka szałwia.