Ja uzywam caly czas, jest super. Szybko napelniasz wode, a jednak duzo dokladniej zgarnia pyl jak zrobisz na mokro, polecamA używasz opcji mopującej ? Ja mam już jakiś czas ale używam tylko funkcji odkurzania, jakoś nie mogę się przełamać żeby zmienić zbiorniczek i spróbować mopa
reklama
Ja mam lidlomixa i tez daje rade zrobię na parze, pomiele, wyrobię ciastoThermomix ! Drogi, ale jest boski !
Tak zawsze odkurzanie z mopowaniem używam codziennie. W sumie to nie pamiętam kiedy używałam normalnego odkurzacza i mopaA używasz opcji mopującej ? Ja mam już jakiś czas ale używam tylko funkcji odkurzania, jakoś nie mogę się przełamać żeby zmienić zbiorniczek i spróbować mopa
Mikstura
Fanka BB :)
Ja też mam i u mnie się sprawdzaJa mam lidlomixa i tez daje rade zrobię na parze, pomiele, wyrobię ciasto
sandra0777
Tez go kupilam i jestem zadowolona-Mlody przynajmniej po czystej podlodze ganiaDziewczyny dzięki wielkie za polecenie odkurzacza xiaomi mop pro jest super, jak któraś z was się zastanawia czy kupić to polecam bo warto.Teraz szukam jakiegoś robota kuchennego, co polecacie?
zgredzus
Ja używam też mam Xiaomi Vacuum Mop pro i podłogę myje klasycznie teraz co 1.5 tygodnia a nadmieni, że mamy małe mieszkanie gdzie do łazienki idzie się przez przedpokój i wózek jest w domu. Więc się masakrycznie nosi. Wcześniej odkurzalam i myłam codziennie a Julek i tak czarny był teraz jest dużo lepiejA używasz opcji mopującej ? Ja mam już jakiś czas ale używam tylko funkcji odkurzania, jakoś nie mogę się przełamać żeby zmienić zbiorniczek i spróbować mopa [emoji848]
U nas dzis próba odstawienia bibsa. Tzn zmiany na canpola. Ostatnio zauważyłam ze mala ma otarcia na podniebieniu. Takie podkrwawiajace. I ktoś mi powiedzial ze prawdopodobnie uszkodzenie mechaniczne od smoka. Od tego lateksu w bibsie. Takze dzis sie meczymy z canpolem. Może się uda
G
gość _199
Gość
A nie macie bibsa z kauczuku ??U nas dzis próba odstawienia bibsa. Tzn zmiany na canpola. Ostatnio zauważyłam ze mala ma otarcia na podniebieniu. Takie podkrwawiajace. I ktoś mi powiedzial ze prawdopodobnie uszkodzenie mechaniczne od smoka. Od tego lateksu w bibsie. Takze dzis sie meczymy z canpolem. Może się uda
Noo kauczuk;D w sensie to żółte;DA nie macie bibsa z kauczuku ??
Pierwsza próba zakończona niepowodzeniem. Mala plakala godzine zanim usnela
reklama
zgredzus
To może silikonowy bibs ?
Noo kauczuk;D w sensie to żółte;D
Pierwsza próba zakończona niepowodzeniem. Mala plakala godzine zanim usnela