reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Jestem taka zmeczona, że usnelam z hania 😂wstalam włożyłam rzeczy do zmywarki, umylam zęby i już w łóżku. Takze dziewczyny dobranoc! Oby noc była łaskawa 😍😍
Też muszę się już zawinąć pod prysznic i do spanka, ale standardowo nie chce mi się spać, ale tak to jest jak się śpi do 10 i jeszcze zachęca do tego dziecko 🙈

Moj wola mama jak coś chce Dada mówi i baba nawet inne slowa mu wychodzą może nieświadome u nas dziewczynki też szybko słowa jakieś inne mówiły...
Mój to najczęściej mówi "wa" i to jeszcze z takim akcentem, że się śmiejemy, że jego pierwsze słowo będzie na k 🙈😂 ale mama i baba też mu się zdarzy powiedzieć (tata niekoniecznie), chociaż u nas to raczej jeszcze nieświadomie. Do tego dzień w dzień wydaje z siebie taki gardłowy dźwięk, mówiąc "e e e" jakby mu tchu brakowało, aż nie idzie tego słuchać 😁

Mój to najczęściej mówi "wa" i to jeszcze z takim akcentem, że się śmiejemy, że jego pierwsze słowo będzie na k 🙈😂 ale mama i baba też mu się zdarzy powiedzieć (tata niekoniecznie), chociaż u nas to raczej jeszcze nieświadomie. Do tego dzień w dzień wydaje z siebie taki gardłowy dźwięk, mówiąc "e e e" jakby mu tchu brakowało, aż nie idzie tego słuchać 😁
Albo ja do niego mówię coś s on kiwa głową że nie 🤣

A ja Wam powiem, że też mam wrażenie, że już świadomie, jak jej jedzenie upadnie to woła da da! A jak Matylda z pokoju wychodzi to krzyczy: Ata! Ata!😆 U nas noc dzisiaj kiepska, Ida podgorączkowy miała:(

reklama
U was tez taka walka przy przebieraniu? Rany, ona jest juz taka silna ze czasami nie daje rady, mam wrazenie ze to juz robita dla dwojga 😳
Ja mam zawsze przy sobie słuchawki do telefonu 😂 wieszam je sobie na włosach i ruszam głową, na chwilę się cieszy a jak znowu zaczyna mi uciekać to daje mu te słuchawki i mam kilka sekund na przebranie 😆

Ostatnia edycja:
Do góry