Silikonowy probowalam. Nic z tego. ;/ bibs to jedyny smok który jej pasuje nie wiem co ona w nim widziTo może silikonowy bibs ?
reklama
A próbowałaś silikonowego lovi? Bo mój też był fanem kauczukowego bibsa, silikonowy Bibs co prawda też mu podszedł ale lovi to był jego drugi faworyt. Może kwestia kształtu? Mój np. nie akceptował ortodontycznego kształtu, chyba nawet z Canpola miałam.Silikonowy probowalam. Nic z tego. ;/ bibs to jedyny smok który jej pasuje nie wiem co ona w nim widzi
U nas też lovi zamiast bibsa wszedłA próbowałaś silikonowego lovi? Bo mój też był fanem kauczukowego bibsa, silikonowy Bibs co prawda też mu podszedł ale lovi to był jego drugi faworyt. Może kwestia kształtu? Mój np. nie akceptował ortodontycznego kształtu, chyba nawet z Canpola miałam.
Probowalam juz lovi w dwóch rozmiarach... tez nic. Chyba bibs zagości u nas az do odstawienia goA próbowałaś silikonowego lovi? Bo mój też był fanem kauczukowego bibsa, silikonowy Bibs co prawda też mu podszedł ale lovi to był jego drugi faworyt. Może kwestia kształtu? Mój np. nie akceptował ortodontycznego kształtu, chyba nawet z Canpola miałam.
rosenberg
Fanka BB :)
Ja nie mam podpiętej telewizji tylko player na PlayStation i tam oglądam i zawsze odcinek w przód tam jest więc nie pamiętam już co było w poprzednimEch mi się antena coś zepsuła i mam brak sygnału. Coś ciekawego było? Parę dni już przegapiłam
rosenberg
Fanka BB :)
A próbowałaś najmniejszego lovi? Jeśli młoda tylko do spania bierze smoka to słyszałam wiele opinii, że właśnie dzieci chcą te najmniejsze lovi 0-2 lub 0-3. Co prawda nie powinno się za małych dawać, no ale bibs to też nie jest zbyt dobre rozwiązanieProbowalam juz lovi w dwóch rozmiarach... tez nic. Chyba bibs zagości u nas az do odstawienia go
Tak mlpda tylko do zasypiania uzywa... w dzień nie.A próbowałaś najmniejszego lovi? Jeśli młoda tylko do spania bierze smoka to słyszałam wiele opinii, że właśnie dzieci chcą te najmniejsze lovi 0-2 lub 0-3. Co prawda nie powinno się za małych dawać, no ale bibs to też nie jest zbyt dobre rozwiązanie
U nas były zamiennie, a teraz już nie pamiętam co to smoczekU nas też lovi zamiast bibsa wszedł
reklama
A dlaczego w ogóle chcesz go zmieniać? Ja wiem, że tam jakieś info krąży po necie, że bibsy kauczukowe bee, ale jak się orientowałam to nie znalazłam nic konkretnego na poparcie tej tezy, a gdyby szkodziły dzieciom to pewnie by je wycofali. Ja jestem zdania, że bardziej szkodzi długie/nadmierne używanie smoczka nawet najlepszego niż rozsądne stosowanie jakiegokolwiek.Probowalam juz lovi w dwóch rozmiarach... tez nic. Chyba bibs zagości u nas az do odstawienia go