reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas dwie ostatnie noce gorsze bo nie mógł po mleczku zasnąć w nocy ale na noc zasypiał dobrze. Wczoraj była masakra. Senny był okropnie, już przy mleku po kąpieli zasypiał, odłożyłam do łóżeczka i się zaczęło. Pol godziny siadał, wstawał i tak w kółko. Pogasilam wszystkie światła, było kompletnie ciemno a on dalej wstaje... Po pół godziny doszedł okropny płacz, oczy zamknięte ale siada i płacze. Ręce nie pomagały ani nic więc dałam mu przeciwbólowy i chwilę potem zasnął ! Chyba mu ząbek dokucza bo już widzę górną dwójkę że wychodzi 🤔 pobudka tylko o północy na mleko, zasnął od razu i spał aż do 6 😀 ja poszłam już przed 22 spać więc się super wyspałam 😀😀

reklama
Dziewczyny dzięki wielkie za polecenie odkurzacza xiaomi mop pro jest super, jak któraś z was się zastanawia czy kupić to polecam bo warto.Teraz szukam jakiegoś robota kuchennego, co polecacie? 🙃

Dziewczyny dzięki wielkie za polecenie odkurzacza xiaomi mop pro jest super, jak któraś z was się zastanawia czy kupić to polecam bo warto.Teraz szukam jakiegoś robota kuchennego, co polecacie? 🙃
A używasz opcji mopującej ? Ja mam już jakiś czas ale używam tylko funkcji odkurzania, jakoś nie mogę się przełamać żeby zmienić zbiorniczek i spróbować mopa 🤔

reklama
Do góry