reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Jestem taka zmeczona, że usnelam z hania 😂wstalam włożyłam rzeczy do zmywarki, umylam zęby i już w łóżku. Takze dziewczyny dobranoc! Oby noc była łaskawa 😍😍
Też muszę się już zawinąć pod prysznic i do spanka, ale standardowo nie chce mi się spać, ale tak to jest jak się śpi do 10 i jeszcze zachęca do tego dziecko 🙈

Moj wola mama jak coś chce Dada mówi i baba nawet inne slowa mu wychodzą może nieświadome u nas dziewczynki też szybko słowa jakieś inne mówiły...
Mój to najczęściej mówi "wa" i to jeszcze z takim akcentem, że się śmiejemy, że jego pierwsze słowo będzie na k 🙈😂 ale mama i baba też mu się zdarzy powiedzieć (tata niekoniecznie), chociaż u nas to raczej jeszcze nieświadomie. Do tego dzień w dzień wydaje z siebie taki gardłowy dźwięk, mówiąc "e e e" jakby mu tchu brakowało, aż nie idzie tego słuchać 😁

Mój to najczęściej mówi "wa" i to jeszcze z takim akcentem, że się śmiejemy, że jego pierwsze słowo będzie na k 🙈😂 ale mama i baba też mu się zdarzy powiedzieć (tata niekoniecznie), chociaż u nas to raczej jeszcze nieświadomie. Do tego dzień w dzień wydaje z siebie taki gardłowy dźwięk, mówiąc "e e e" jakby mu tchu brakowało, aż nie idzie tego słuchać 😁
Albo ja do niego mówię coś s on kiwa głową że nie 🤣

A ja Wam powiem, że też mam wrażenie, że już świadomie, jak jej jedzenie upadnie to woła da da! A jak Matylda z pokoju wychodzi to krzyczy: Ata! Ata!😆 U nas noc dzisiaj kiepska, Ida podgorączkowy miała:(

reklama
U was tez taka walka przy przebieraniu? Rany, ona jest juz taka silna ze czasami nie daje rady, mam wrazenie ze to juz robita dla dwojga 😳
Ja mam zawsze przy sobie słuchawki do telefonu 😂 wieszam je sobie na włosach i ruszam głową, na chwilę się cieszy a jak znowu zaczyna mi uciekać to daje mu te słuchawki i mam kilka sekund na przebranie 😆

Ostatnia edycja:
Do góry