reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny tak bardzo chciałam mieć drugie dziecko,ale przez te nieprzespane nocki mi się odniechciało😂 dzisiaj 3 razy dawałam butle bo było takie darcie ze szok, a oprócz tego już nie liczyłam ile razy się budził 😭 Ja nie wiem czy on taki głodny czy o co mu chodzi🤔 wasze dzieci też jedzą jeszcze w nocy?
Jedzą. Parę stron wcześniej lamentowalysmy że się budzą 😂😂

reklama
Dzięki że pytasz :) w nocy już gorączki nie miał i teraz też nie. Widzę że już mniej jest markotny więc może będzie lepszy dzisiaj dzień :)
Nie spodziewałam się że deszcz może tak zafascynować dziecko 😃 mocno u nas pada i zacina na okna. Mały siedzi w wózku i od jakichś 10 minut obserwuje jak deszcz uderza o szyby i spływa po nich 🤣🤣
Ja sama bym patrzyła na jego miejscu :D kocham deszcz! U nas też leje. A ja za chwilę muszę dymać do paczkomatu 🌧️🌧️🌧️

Dziewczyny tak bardzo chciałam mieć drugie dziecko,ale przez te nieprzespane nocki mi się odniechciało😂 dzisiaj 3 razy dawałam butle bo było takie darcie ze szok, a oprócz tego już nie liczyłam ile razy się budził 😭 Ja nie wiem czy on taki głodny czy o co mu chodzi🤔 wasze dzieci też jedzą jeszcze w nocy?
U nas młoda jje zazwyczaj dwa razy w nocy. ;) a pobudki roznie. Ale naprwno jest ich kilka. Bo albo smok, albo woda, qlbo poprostu spi nie brzuchu a nie zawsze jeszcze potrafi wrocic na plecy ;p

Tak dwa razy. Między 1 a 2 a potem między 3 a 5 :)

Nieustannie non stop coś je 🤣

Dzięki że pytasz :) w nocy już gorączki nie miał i teraz też nie. Widzę że już mniej jest markotny więc może będzie lepszy dzisiaj dzień :)
Nie spodziewałam się że deszcz może tak zafascynować dziecko 😃 mocno u nas pada i zacina na okna. Mały siedzi w wózku i od jakichś 10 minut obserwuje jak deszcz uderza o szyby i spływa po nich 🤣🤣
Deszczowe dni to jedyny czas kiedy młody siedzi w wózku tyle ile jesteśmy na spacerze.

reklama
Mnie wygląd mojej blizny nie przeszkadza. Bardziej np martwie się zrostami. Jak kiedyś nawet bym,, wpadła,, to strach przed 3 cesarską... Teraz np o wiele mniej mnie bolała blizna i szybko przestałam czuć drętwienie. Zszywał mnie młody lekarz teraz, pewnie jeszcze trochę empatyczny. Poprzednio dojrzała lekarka😂
Mnie zszywal student, ktory sie na mnie uczyl-pamietam jak dzisiaj, jakie dostawal instrukcje😂

Do góry