reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny tak bardzo chciałam mieć drugie dziecko,ale przez te nieprzespane nocki mi się odniechciało😂 dzisiaj 3 razy dawałam butle bo było takie darcie ze szok, a oprócz tego już nie liczyłam ile razy się budził 😭 Ja nie wiem czy on taki głodny czy o co mu chodzi🤔 wasze dzieci też jedzą jeszcze w nocy?
Ja karmie raz w nocy tylko, dzisiaj to była 6 rano 😀 będę chciała, żeby niedługo przestała jadąc w nocy. Budzi się, ale poprostu ja przytulam ale butli nie daje

Szqfka złożona. Teraz tylko zapełnić;D

Załączniki

• 16318658400109223041809618114426.jpg
    16318658400109223041809618114426.jpg
    923,3 KB · Wyświetleń: 67
Mnie zszywal student, ktory sie na mnie uczyl-pamietam jak dzisiaj, jakie dostawal instrukcje😂
Wow to ładnie zszył, ale prawda jest taka, że Ci młodzi to się jeszcze starają, a starzy zazwyczaj byle jak z automatu, no ale ze studentem też zawsze jest ryzyko, że mimo starań coś mu nie pójdzie 🙈 Ja serio nie pamiętam lekarza, który mnie ciął i szył, ale na pewno nie kojarzę na sali ani żadnego dziadka ani studenta, w sumie nawet nie mam pewności, że ta baba co na przedporodowej mi kazała wciąż maseczkę zakładać, to czegoś przy mnie nie robiła, ale jak na moje to ona była ginekologiem 🤷

reklama
Do góry