mi wszyscy macierzyństwo zachwalali dobrze ze niedawno u brata był takie maluchy. Więc wiedziałam na co się pisze tyle że u niego młoda miała kolki codziennie od 1miesiąca życia do 7 miesiąca. Dzień w dzień o godziny 20 do 2 w nocy był taki ryk że uszy więdły... To była tragediaJa na szczęście mam siostrę która powiedziała mi prawdę. Czemu jej nie słuchałam
Ja mam 7 letnia siostrzenicę to ona tak nie wstaje, a jak sikać chcę albo pod to sama idzie już od wielu lat. Ale każde dziecko pewnie inne jest
reklama
Ile godzin ci spi w ciągu doby? Normalnie szok! Dziewczyny zobaczycie nasze dzieci teraz są,, wredna we,, ale później będzie lepiej a czrus wtedy już będzie wyspanyA te co nie mają żadnej? Co prawda wczoraj był problem z zaśnięciem, dobre pół godziny płaczu, najpierw myślałam, że od zmęczenia, a potem, że może ten ząb co się jeszcze nie przebił, ale jak poszłam szykować lek, to zasnął I pobudka o 7 z płaczem, którego dotąd nie było Na szczęście dostał mleczko i po jakimś czasie zasnął ze mną do prawie 11, a teraz już jest radosny jak zawsze. Chyba jednak to zmęczenie po 2 dniach wyjazdów i braku porządnej drzemki w ciągu dnia wyszło. I zawsze jak mam takie pojedyncze akcje, to się zastanawiam jak wy to ogarniacie na co dzień
G
gość _199
Gość
Jasne. Potem będzie miał 15 lat i się zacznie :d wiem jaka ja byłamIle godzin ci spi w ciągu doby? Normalnie szok! Dziewczyny zobaczycie nasze dzieci teraz są,, wredna we,, ale później będzie lepiej a czrus wtedy już będzie wyspany
Z 12-14h? W sumie tego nie liczę, ale snu nocnego już jest minimum 9h plus rano ze mną 2h jeszcze mam nadzieję, że Czaruś nigdy nie będzie tak wyspany, żeby nie spać w nocy dziciekai mojej siostry za niemowlaka też się budzimy w nocy, to Czaruś jest takim wyjątkiem tylkoIle godzin ci spi w ciągu doby? Normalnie szok! Dziewczyny zobaczycie nasze dzieci teraz są,, wredna we,, ale później będzie lepiej a czrus wtedy już będzie wyspany
Moj maz mowi jak dziecko spi to rośnieZ 12-14h? W sumie tego nie liczę, ale snu nocnego już jest minimum 9h plus rano ze mną 2h jeszcze mam nadzieję, że Czaruś nigdy nie będzie tak wyspany, żeby nie spać w nocy dziciekai mojej siostry za niemowlaka też się budzimy w nocy, to Czaruś jest takim wyjątkiem tylko
Coś w tym jest, jak Czaruś ma być wysoki po tacie to by tłumaczyło czemu tyle śpi w ogóle zmierzyłam go ostatnio i 72cm z wyprostowaną nóżką, także urósł 3cm od wizyty u lekarzaMoj maz mowi jak dziecko spi to rośnie
Właśnie próbuję go uśpić, bo mam roboty trochę, to jak na złość sam nie chciał zasnąć i wylądował na mnie także zobaczymy czy uda mi się go ze mnie zdjąć jak zaśnie w sumie chyba właśnie zasnął i teraz decyzja: zrzucać od razu, czy czekać aż głębiej zaśnie u mnie nie ma reguły, raz lepiej tak, raz tak
A z innej beczki, używała któraś z was plastry na bliznę po cc Sutricon? Oczywiste pytam te, które miały cc. Mi fizjo je poleca, szczególnie, że po środku mam jakby mocniej tą skórę naciągnięta i jest taki dołek i bardzo możliwe, że to zostanie już takie czerwone A w ogóle jak wasze blizny? Są już całkiem w kolorze skóry? U mnie tylko kilka fragmentów blizny jest w kolorze skóry, reszta czerwona no i na środku to zgrubienie. Cale szczęście, że poszłam w ogóle do fizjo, bo tak bym pewnie nic z tą blizną nie robiła i byłaby sztywna, a tak jest elastyczna normalnie jak skóra no i zrostów nie ma, bo na bieżąco mi to rozbija.
podpinam się pod temat mi plastry nie pomogły, fizjo tak przy mobilizacji już nie boliA z innej beczki, używała któraś z was plastry na bliznę po cc Sutricon? Oczywiste pytam te, które miały cc. Mi fizjo je poleca, szczególnie, że po środku mam jakby mocniej tą skórę naciągnięta i jest taki dołek i bardzo możliwe, że to zostanie już takie czerwone A w ogóle jak wasze blizny? Są już całkiem w kolorze skóry? U mnie tylko kilka fragmentów blizny jest w kolorze skóry, reszta czerwona no i na środku to zgrubienie. Cale szczęście, że poszłam w ogóle do fizjo, bo tak bym pewnie nic z tą blizną nie robiła i byłaby sztywna, a tak jest elastyczna normalnie jak skóra no i zrostów nie ma, bo na bieżąco mi to rozbija.
ja mam problem ze mam za nisko aż włoski mi wrastają i to boli cholernie wiecznie zaczerwienione że 2 cm też mam zgrubienia niestety....
reklama
zgredzus
Fanka BB :)
Mniente plastry ginekolog polecał. Kupiłam, ale z systematycznościa było średnio i leżą...
Ja dalej się nie wybrałam do fizjo...
Ja dalej się nie wybrałam do fizjo...
A z innej beczki, używała któraś z was plastry na bliznę po cc Sutricon? Oczywiste pytam te, które miały cc. Mi fizjo je poleca, szczególnie, że po środku mam jakby mocniej tą skórę naciągnięta i jest taki dołek i bardzo możliwe, że to zostanie już takie czerwone [emoji24] A w ogóle jak wasze blizny? Są już całkiem w kolorze skóry? U mnie tylko kilka fragmentów blizny jest w kolorze skóry, reszta czerwona no i na środku to zgrubienie. Cale szczęście, że poszłam w ogóle do fizjo, bo tak bym pewnie nic z tą blizną nie robiła i byłaby sztywna, a tak jest elastyczna normalnie jak skóra no i zrostów nie ma, bo na bieżąco mi to rozbija.