reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

To moja blizna po 2 cc. Czy ladna, pewnie nie. Czucie mam dobre. Sama sobie ja dotykałam 😀 plastrów żadnych nie używałam, bo jak czytalam to najlepiej codziennie je zmieniać i przez 3 msc. Takze drogi biznes. Niech ta blizna będzie to moja pamiatka 😀

Załączniki

• Screenshot_20210916_200128_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210916_200128_com.android.gallery3d.jpg
    104 KB · Wyświetleń: 88
reklama
To moja blizna po 2 cc. Czy ladna, pewnie nie. Czucie mam dobre. Sama sobie ja dotykałam 😀 plastrów żadnych nie używałam, bo jak czytalam to najlepiej codziennie je zmieniać i przez 3 msc. Takze drogi biznes. Niech ta blizna będzie to moja pamiatka 😀
To u mnie wygląda podobnie, mam nadzieję, że jeszcze może trochę zblednie, spróbuję chyba tych plastrów, ale tak jak piszesz najważniejsze, że czucie jest i nie przeszkadza w codziennym funkcjonowaniu. Ja, gdyby nie fizjo, na bank sama bym nic z nią nie robiła i przypuszczam, że wtedy było y niewesoło, bo już czasem jak między wizytami u fizjo jej nie ruszam, to potrafi coś tam lekko zaboleć 😯

Body w sumie wszystkoe z Pepco. 3-pak misiowy 15 złoty, jeże plus beżowy chyba też 15 złoty. Spodenki podobnie. Sweterek i skarpetki Sinsay a pajace F&F
Test chciałam ten sweterek, ale ma już dużo.
Zobaczę ten 3 pak bodziakow 😁

To u mnie wygląda podobnie, mam nadzieję, że jeszcze może trochę zblednie, spróbuję chyba tych plastrów, ale tak jak piszesz najważniejsze, że czucie jest i nie przeszkadza w codziennym funkcjonowaniu. Ja, gdyby nie fizjo, na bank sama bym nic z nią nie robiła i przypuszczam, że wtedy było y niewesoło, bo już czasem jak między wizytami u fizjo jej nie ruszam, to potrafi coś tam lekko zaboleć 😯
Moja to mnie szybko już nie bolało, pewnie zależy od organizmu. Ale na początku ból był 3 razy większy niż powinien haha.

A z innej beczki, używała któraś z was plastry na bliznę po cc Sutricon? Oczywiste pytam te, które miały cc. Mi fizjo je poleca, szczególnie, że po środku mam jakby mocniej tą skórę naciągnięta i jest taki dołek i bardzo możliwe, że to zostanie już takie czerwone 😭 A w ogóle jak wasze blizny? Są już całkiem w kolorze skóry? U mnie tylko kilka fragmentów blizny jest w kolorze skóry, reszta czerwona no i na środku to zgrubienie. Cale szczęście, że poszłam w ogóle do fizjo, bo tak bym pewnie nic z tą blizną nie robiła i byłaby sztywna, a tak jest elastyczna normalnie jak skóra no i zrostów nie ma, bo na bieżąco mi to rozbija.
Ja uzywalam odkad wrocilismy do domu ze szpitala-mam blizne marzenie-bez zgrubien, elastyczna po calosci i prawie juz niewidoczna. Polecam bardzo i sama z polecenia uzywalam-ja kleilam jeden plaster na 5 dni, bo one sa dosc drogie.

reklama
Do góry