reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Szaleństwo wzorów i kolorów
IMG_20210916_134359.jpeg

reklama
Dziewcyzny pierwszy intruz w buzi na horyzoncie!;) mloda dzis mega marudna i płaczliwa. Zaglądam do buzi a tu biala kreska;D przez dziaslo przebite ale pewnie jeszcze bedzie maruda

Mniente plastry ginekolog polecał. Kupiłam, ale z systematycznościa było średnio i leżą...

Ja dalej się nie wybrałam do fizjo...
A mobilizujesz bliznę? Bo jak nie, to serio polecam. Jak mi opowiadała, że ta blizna może przyrosnąć do macicy i w ogóle jakie problemy mają kobiety, które to zaniedbały, to dziękuję bardzo. A pozornie wiele lat może się nic nie dziać, a potem jakieś bóle kręgosłupa, ciągnięcie blizny, no i przy kolejnej ciąży i porodzie może być niewesoło. A do tego dochodzi jeszcze sam wygląd blizny.

Właśnie muszę się tym zająć
A mobilizujesz bliznę? Bo jak nie, to serio polecam. Jak mi opowiadała, że ta blizna może przyrosnąć do macicy i w ogóle jakie problemy mają kobiety, które to zaniedbały, to dziękuję bardzo. A pozornie wiele lat może się nic nie dziać, a potem jakieś bóle kręgosłupa, ciągnięcie blizny, no i przy kolejnej ciąży i porodzie może być niewesoło. A do tego dochodzi jeszcze sam wygląd blizny.

Nasza tez ma taki rytm wlasnie. Czasami ma takie wieczor ze zje jednego cyca, potem drugiego a pozniej sie jeszcze kreci po lóżku. Ale jak jest na spa ke
A te co nie mają żadnej? 😂 Co prawda wczoraj był problem z zaśnięciem, dobre pół godziny płaczu, najpierw myślałam, że od zmęczenia, a potem, że może ten ząb co się jeszcze nie przebił, ale jak poszłam szykować lek, to zasnął 🤷 I pobudka o 7 z płaczem, którego dotąd nie było 😱 Na szczęście dostał mleczko i po jakimś czasie zasnął ze mną do prawie 11, a teraz już jest radosny jak zawsze. Chyba jednak to zmęczenie po 2 dniach wyjazdów i braku porządnej drzemki w ciągu dnia wyszło. I zawsze jak mam takie pojedyncze akcje, to się zastanawiam jak wy to ogarniacie na co dzień 😱🙉
wyżywam na mężu 🤣🤣🤣🤦‍♀️

A z innej beczki, używała któraś z was plastry na bliznę po cc Sutricon? Oczywiste pytam te, które miały cc. Mi fizjo je poleca, szczególnie, że po środku mam jakby mocniej tą skórę naciągnięta i jest taki dołek i bardzo możliwe, że to zostanie już takie czerwone 😭 A w ogóle jak wasze blizny? Są już całkiem w kolorze skóry? U mnie tylko kilka fragmentów blizny jest w kolorze skóry, reszta czerwona no i na środku to zgrubienie. Cale szczęście, że poszłam w ogóle do fizjo, bo tak bym pewnie nic z tą blizną nie robiła i byłaby sztywna, a tak jest elastyczna normalnie jak skóra no i zrostów nie ma, bo na bieżąco mi to rozbija.
Moja wyglada calkiem schludnie. W ogole nie jest czerwona i nie mam zadnych zgrubien. A te plastry o ktorych piszesz to tez moja ginekolog polecala. Ale ostatecznie nie uzywalam.

A z innej beczki, używała któraś z was plastry na bliznę po cc Sutricon? Oczywiste pytam te, które miały cc. Mi fizjo je poleca, szczególnie, że po środku mam jakby mocniej tą skórę naciągnięta i jest taki dołek i bardzo możliwe, że to zostanie już takie czerwone 😭 A w ogóle jak wasze blizny? Są już całkiem w kolorze skóry? U mnie tylko kilka fragmentów blizny jest w kolorze skóry, reszta czerwona no i na środku to zgrubienie. Cale szczęście, że poszłam w ogóle do fizjo, bo tak bym pewnie nic z tą blizną nie robiła i byłaby sztywna, a tak jest elastyczna normalnie jak skóra no i zrostów nie ma, bo na bieżąco mi to rozbija.
mi też je ginekolog polecił, kupiałam ale użyłam może raz. U mnie blizna praktycznie nie widoczna i tak jak Vaness mam ja bardzo nisko i w jednym miejscu caly czas wrastają wloski co bardzo wkurza😤 do fizjo nie chodziła i nie mam zadnych zgrubień poki co

Mi Alek to rozmasowuje haha. Od początku mnie systematycznie przy karmieniu kopie.
Mnie blizna w ogóle nie boli, zrobię mostekz więc fajnie wszystko jest tam rozciągnięte. Mam Blizne tak nisko, że nie widać jej w ogóle, włosy też ja zakrywają.

reklama
Do góry