Ja dzisiaj w nocy mialam hmm mm nie wien ile pobudek. Z 4 do Hani, i 2 do Basi takze oczy na zapalaki. Stary spioszek nic nie słyszałDzisiaj wlasnie w nocy myslalam o tych mamach ktore maja tylko dwie albo jedną pobudke w nocy. Ale zazdroszcze
reklama
G
gość _199
Gość
To takie duże dzieci nadal się budzą ?Ja dzisiaj w nocy mialam hmm mm nie wien ile pobudek. Z 4 do Hani, i 2 do Basi takze oczy na zapalaki. Stary spioszek nic nie słyszał
Mamo siku, mamo nosa wydmuchać, mamo wode mamo mamo mamo w domu poprostu przychodzi do mnie do lozka nawet nie wiem kiedy. Ona tu z emocji słabo spi. Bo tyle atrakcji. Od rana uczestniczy w zajęciach z animatorami. Baseny kulkiTo takie duże dzieci nadal się budzą ?
marta18691
Fanka BB :)
No niestety tak bywa inne budzą się po 10razy a inne raz lub 2razyDzisiaj wlasnie w nocy myslalam o tych mamach ktore maja tylko dwie albo jedną pobudke w nocy. Ale zazdroszcze
marta18691
A co myślałas że będą spać wiecznie nieraz się zdąży że boli coś albo się złego przyśni lub pić chcąTo takie duże dzieci nadal się budzą ?
A te co nie mają żadnej? Co prawda wczoraj był problem z zaśnięciem, dobre pół godziny płaczu, najpierw myślałam, że od zmęczenia, a potem, że może ten ząb co się jeszcze nie przebił, ale jak poszłam szykować lek, to zasnął I pobudka o 7 z płaczem, którego dotąd nie było Na szczęście dostał mleczko i po jakimś czasie zasnął ze mną do prawie 11, a teraz już jest radosny jak zawsze. Chyba jednak to zmęczenie po 2 dniach wyjazdów i braku porządnej drzemki w ciągu dnia wyszło. I zawsze jak mam takie pojedyncze akcje, to się zastanawiam jak wy to ogarniacie na co dzieńDzisiaj wlasnie w nocy myslalam o tych mamach ktore maja tylko dwie albo jedną pobudke w nocy. Ale zazdroszcze
Z doświadczenia mojej siostry wynika, że nawet bardziej ma dzieci 3 i 6 lat, a nie ma nocy bez pobudki, a ja dziecko 7 miesięcy i nie pamiętam, kiedy się w nocy obudziłTo takie duże dzieci nadal się budzą ?
G
gość _199
Gość
Ja na szczęście mam siostrę która powiedziała mi prawdę. Czemu jej nie słuchałamPamiętam jak zaszłam w ciążę jak wszyscy z pracy mi opowiadali jakie macierzyństwo jest cudowne i wspaniale nikt nie wspominal ile się jie spi, nie jje, ile soe slucha płaczu itp haha
Ja mam 7 letnia siostrzenicę to ona tak nie wstaje, a jak sikać chcę albo pod to sama idzie już od wielu lat. Ale każde dziecko pewnie inne jestA co myślałas że będą spać wiecznie nieraz się zdąży że boli coś albo się złego przyśni lub pić chcą
reklama
marta18691
A sikać to już wogole starsza mało kiedy budzi się w nocy młodszej w wakacje to siki lub pić no ona to powinna nazywać baniak 10litrowy no piję tyleJa na szczęście mam siostrę która powiedziała mi prawdę. Czemu jej nie słuchałam
Ja mam 7 letnia siostrzenicę to ona tak nie wstaje, a jak sikać chcę albo pod to sama idzie już od wielu lat. Ale każde dziecko pewnie inne jest