reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Pamiętam jak zaszłam w ciążę jak wszyscy z pracy mi opowiadali jakie macierzyństwo jest cudowne i wspaniale:D nikt nie wspominal ile się jie spi, nie jje, ile soe slucha płaczu itp haha

Dzisiaj wlasnie w nocy myslalam o tych mamach ktore maja tylko dwie albo jedną pobudke w nocy. Ale zazdroszcze 😭😭😭
A te co nie mają żadnej? 😂 Co prawda wczoraj był problem z zaśnięciem, dobre pół godziny płaczu, najpierw myślałam, że od zmęczenia, a potem, że może ten ząb co się jeszcze nie przebił, ale jak poszłam szykować lek, to zasnął 🤷 I pobudka o 7 z płaczem, którego dotąd nie było 😱 Na szczęście dostał mleczko i po jakimś czasie zasnął ze mną do prawie 11, a teraz już jest radosny jak zawsze. Chyba jednak to zmęczenie po 2 dniach wyjazdów i braku porządnej drzemki w ciągu dnia wyszło. I zawsze jak mam takie pojedyncze akcje, to się zastanawiam jak wy to ogarniacie na co dzień 😱🙉

Pamiętam jak zaszłam w ciążę jak wszyscy z pracy mi opowiadali jakie macierzyństwo jest cudowne i wspaniale:D nikt nie wspominal ile się jie spi, nie jje, ile soe slucha płaczu itp haha
Ja na szczęście mam siostrę która powiedziała mi prawdę. Czemu jej nie słuchałam 🤣

A co myślałas że będą spać wiecznie nieraz się zdąży że boli coś albo się złego przyśni lub pić chcą🤣
Ja mam 7 letnia siostrzenicę to ona tak nie wstaje, a jak sikać chcę albo pod to sama idzie już od wielu lat. Ale każde dziecko pewnie inne jest :D

reklama
Ja na szczęście mam siostrę która powiedziała mi prawdę. Czemu jej nie słuchałam 🤣

Ja mam 7 letnia siostrzenicę to ona tak nie wstaje, a jak sikać chcę albo pod to sama idzie już od wielu lat. Ale każde dziecko pewnie inne jest :D
A sikać to już wogole starsza mało kiedy budzi się w nocy młodszej w wakacje to siki lub pić no ona to powinna nazywać baniak 10litrowy no piję tyle 🤣🤣🤣

Do góry