Moja ale w dzień spi gdzie chce ale na noc butla, i krecenie moimi pierścionkami nie kulam, nie noszeTo raczej jakas miejska legenda nie znam i nie slyszalam. No chyba ze syn Marty
reklama
mój śpi całą noc wcześniej jeszcze budził się o 5 rano i go zgarniałam teraz nie.A w sumie to mamy na forum jakiegoś dzieciaczki który zasypia sam w łóżeczku? Robię statystyki
a w dzień na swój pokój i materac na łóżku podłogowym tam sobie śpi i czasem już złazi do zabawy albo szaleje z nogami w górze ale to max dwie drzemki więcej ich poprostu nie ma a jak spacer to w wózku śpi.
Mój! Trochę problemów było z tym zasypianiem, ale to jakiś krótki okres jak odstawialiśmy smoczka, a teraz jak nie zaśnie podczas karmienia, to do łóżeczka, myju ząbków i po chwili sam zasypia, czasem z tetrą - lubi sobie na twarz wsadzić. Nawet szumisia już nie włączam (tylko w nocy/nad ranem jak się wierci albo przebudza).A w sumie to mamy na forum jakiegoś dzieciaczki który zasypia sam w łóżeczku? Robię statystyki
Mój Czaruś Mało, że sam zasypia, to jeszcze śpi całą noc, a jak się przebudzi koło 6-7 to zazwyczaj jeszcze go do łóżka biorę i do 9-10 pośpi zanim na dobre wstaniemyTo raczej jakas miejska legenda nie znam i nie slyszalam. No chyba ze syn Marty
Co mu dajeszMój Czaruś Mało, że sam zasypia, to jeszcze śpi całą noc, a jak się przebudzi koło 6-7 to zazwyczaj jeszcze go do łóżka biorę i do 9-10 pośpi zanim na dobre wstaniemy
Bebilona On ma spanie w genachCo mu dajesz
U mnie dzieci tez powinny mieć to w genach. Chociaż teraz nie narzekam jedno karmienie około 5 takze nie jest źle. Kocham te swoje dzieci ale marzy mi się weekend że statym pewnie zaraz bym tęskniła ale marzenia to dobra sprawaBebilona On ma spanie w genach
sandra0777
Fanka BB :)
Dojechalismy szczesliwie w 6,5 godziny z Warszawy do Jastarni-4 postoje po drodze, bo nam sie trafil Dzien z mega zaparciami. Ja naleze do osob, dla ktorych wszystko sie da zrobic-tylko trzeba sie dobrze zorganizowac i sobie to zaplanowac. Zrobilam Mlodemu zabawki na gumce przy foteliku-mega patent, bo nic mu nie uciekalo i sie fajnie bawil.Podziwiam Cie, ze jedziesz sama tyle km ja to jak jadę sama z Hania do sklepu to zawsze się boję gdzie jedziesz? ) ja 15go jadę na dłuższy weekend do jastrzebiej Góry, odliczam dni i modlę się żeby starsza choroby z przedszkola nie przyniosła
Pogoda marzenie i jest gdzie spacerowac. Ciesze sie, ze sie zdecydowalam.
Załączniki
reklama