reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Siedze na fotelu w kącie sypialni i obserwuje dziecko w łóżeczku. On mnie nie widzi bo ma ochraniacz na szczebelkach. Najpierw robił jakieś wygibasy jak na załączonym obrazku. A teraz CHYBA ZASYPIA SAM 😱
Update. niestety nic z tego. Jeden zero dla Filipa. Był lament, więc wjechał cycus i dziecko śpi :(

reklama
Dziewczyny tak mi młody zwymiotował przy wieczornym karmieniu że aż zbladlam ze strachu. Nie wiem co mu jest. Przypuszczam że za dużo zjadł bo o 18 wypił mleczko i w sumie o 20 mu zrobiłam przed snem. Więc chyba za krótki odstęp. Zjadł dziś też jajko mam nadzieję że mu nie zaszkodziło 😭

Rany, oby i u nas sie zredukowało to. I jak dlugo redukowalas karmirnia? Zaczynajac od dziennych?
Około 2-3 tyg stopniowo redukowałam ilość karmień. A na końcu zostawiłam jedno nocne i w sumie miałam plan żeby zostawić dłużej to karmienie. Ale niestety było tak że jak dostał cycusia w nocy to chciał sobie z nim spać. A jak zabierałam to był wrzask. Więc odpuściłam całkiem.

reklama
Do góry