reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A w sumie to mamy na forum jakiegoś dzieciaczki który zasypia sam w łóżeczku? Robię statystyki😂
mój śpi całą noc wcześniej jeszcze budził się o 5 rano i go zgarniałam teraz nie.
a w dzień na swój pokój i materac na łóżku podłogowym tam sobie śpi i czasem już złazi do zabawy albo szaleje z nogami w górze ale to max dwie drzemki więcej ich poprostu nie ma a jak spacer to w wózku śpi.

A w sumie to mamy na forum jakiegoś dzieciaczki który zasypia sam w łóżeczku? Robię statystyki😂
Mój! 🙋‍♀️ Trochę problemów było z tym zasypianiem, ale to jakiś krótki okres jak odstawialiśmy smoczka, a teraz jak nie zaśnie podczas karmienia, to do łóżeczka, myju ząbków i po chwili sam zasypia, czasem z tetrą - lubi sobie na twarz wsadzić. Nawet szumisia już nie włączam (tylko w nocy/nad ranem jak się wierci albo przebudza).

Ale żeby nie było za kolorowo, to w dzień nie zawsze sam zasypia 🤪 Czasem nie śpi wcale, ale zazwyczaj go usypiam na pierwszą drzemkę, a druga zazwyczaj wypada na spacerze (czasem to jest jedyna).

Podziwiam Cie, ze jedziesz sama tyle km😂 ja to jak jadę sama z Hania do sklepu to zawsze się boję 😂😂😂 gdzie jedziesz? :)) ja 15go jadę na dłuższy weekend do jastrzebiej Góry, odliczam dni i modlę się żeby starsza choroby z przedszkola nie przyniosła 😂
Dojechalismy szczesliwie w 6,5 godziny z Warszawy do Jastarni-4 postoje po drodze, bo nam sie trafil Dzien z mega zaparciami. Ja naleze do osob, dla ktorych wszystko sie da zrobic-tylko trzeba sie dobrze zorganizowac i sobie to zaplanowac. Zrobilam Mlodemu zabawki na gumce przy foteliku-mega patent, bo nic mu nie uciekalo i sie fajnie bawil.
Pogoda marzenie i jest gdzie spacerowac. Ciesze sie, ze sie zdecydowalam.

Załączniki

• B04033A7-CC71-4554-995D-802344F03AD6.jpeg
    B04033A7-CC71-4554-995D-802344F03AD6.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry