Z tego co pamiętam miała na myśli maści bez leku, bo ja o takich myślałam (czytałam o tej lidokainie, bo też chciałam wybrać lek, ale zniechęciły mnie jej działania niepożądane i strach przed stosowaniem u takiego malucha). A, że jej działanie i tak jest krótkotrwałe, to osobiście wolę podać lek przeciwbólowy, jeśli już podawać jakiś lek. Wydaje mi się, że ciężej taki lek przedawkować, bo dajesz konkretną dawkę, a żelu nigdy nie wiadomo ile dać, żeby nie było za dużo, a jednocześnie na tyle dużo, żeby pomogło.to nie wiem co to za stomatolog bo lidokaina jest stosowana w Stomatologii bardzo szeroko jest powierzchniowym środkiem znieczulającym na błony śluzowe, dziąsła itd
reklama
ooo super to idą prawie że równo mój pewnie Teraz schudł bo miał biegunkę przez dwa dni po prostu woda się z niego lała mam nadzieję że nie wieleNo to podonnie jak mój tylko że 2675gram i 51cm
A obecnie to około 7.5kg waży
wiadomo tam konkretnie jest napisane ziarna grochu wcierać nie posmarować i zostawić tylko wetrzeć.Z tego co pamiętam miała na myśli maści bez leku, bo ja o takich myślałam (czytałam o tej lidokainie, bo też chciałam wybrać lek, ale zniechęciły mnie jej działania niepożądane i strach przed stosowaniem u takiego malucha). A, że jej działanie i tak jest krótkotrwałe, to osobiście wolę podać lek przeciwbólowy, jeśli już podawać jakiś lek. Wydaje mi się, że ciężej taki lek przedawkować, bo dajesz konkretną dawkę, a żelu nigdy nie wiadomo ile dać, żeby nie było za dużo, a jednocześnie na tyle dużo, żeby pomogło.
lek przeciw też bym podala jakby była gorączka,
każdy robi inaczej jakby każdy robił tak samo to by nie było o czym pisać
Ale to też jest lekarstwo na bol . Ja nic nie daje Hani gdyby mocno marudziła dałabym jej przeciwbólowe, zapalne. Radzimy sobie bez i myślę, że to najlepsza opcjawiadomo tam konkretnie jest napisane ziarna grochu wcierać nie posmarować i zostawić tylko wetrzeć.
lek przeciw też bym podala jakby była gorączka,
każdy robi inaczej jakby każdy robił tak samo to by nie było o czym pisać
marta18691
Fanka BB :)
No to faktycznie oj biegunka coś okropnegoooo super to idą prawie że równo mój pewnie Teraz schudł bo miał biegunkę przez dwa dni po prostu woda się z niego lała mam nadzieję że nie wiele
reklama
A z katarem nie bierzesz małej na dwor??Dziewczyny zazdroszczę tych spacerow. U nas gil do pasa, mala spac nie moze. Idą dwie jedyneczki. Dotknąć sie nie da, tylko rece i placz... cale szczęście mąż ma dwa dni wolnego teraz bo bym chyba sama zgłupiała