Biore mloda. Z tym ze teraz ogólnie maruda przez zeby to i spacery słabeA z katarem nie bierzesz małej na dwor??
reklama
Biedna daj jej na noc cos przeciwbólowego po co ma cierpieć... Szkoda dzieckaBiore mloda. Z tym ze teraz ogólnie maruda przez zeby to i spacery słabe
U nas jedna ledwo wyszła i od razu druga ruszyła dopiero młody poszedł na pierwszą drzemkę od ranaDziewczyny zazdroszczę tych spacerow. U nas gil do pasa, mala spac nie moze. Idą dwie jedyneczki. Dotknąć sie nie da, tylko rece i placz... cale szczęście mąż ma dwa dni wolnego teraz bo bym chyba sama zgłupiała
Nawet nie mów, a dzisiaj akurat zamówiłam pierwszą puszkęDziewczyny jestem załamana i wk******, zobaczcie co znalazłam w mleku Smilk max. jak można do czegoś takiego dopuścić!!Zobacz załącznik 1313134
Gole nóżkiCo za pogoda!!! Piękna. Wyszliśmy się wietrzyć rano młody wychodził w bluzie i czapce bo było 13 stopni. A teraz bajka!!
Dziewczyny ja mam puszkę nieotwarta wysle którejś na olx przesyłka za 1 zl. Mi się nie przyda! Odezwać się do mnieNawet nie mów, a dzisiaj akurat zamówiłam pierwszą puszkę
rosenberg
Fanka BB :)
Tak, u nas zwykle gole stopki są też Bo on i tak ściąga skarpety rano było zimno to miał czapkę i bluzę z kapturem a stopy gole spojrzenia starszych Pań po drodze - bezcenne, zwłaszcza jak tylko stopa z wózka wystaje do góryGole nóżki
Załączniki
Ja po tym co znalazłam, zmieniłam mleczko na HiPP bio combioti, póki co młodemu smakuje a Smilka już na pewno nie zamówię. Kiedyś mi się zdążyło że w puszce był taki maleńki czarny żwirek a wczoraj ten włos to już w ogóle masakraNawet nie mów, a dzisiaj akurat zamówiłam pierwszą puszkę
reklama
U nas taka sama pozycja w gondoli i innej nie ma opcji, nawet tak zasypiaCo za pogoda!!! Piękna. Wyszliśmy się wietrzyć rano młody wychodził w bluzie i czapce bo było 13 stopni. A teraz bajka!!