reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Mój tez na brzuszku w gondoli śpi dlatego nie spieszy mi się do spacerówki. No ale już siada w gondoli i ciągnie się do góry, więc zaraz będę musiałaU nas taka sama pozycja w gondoli i innej nie ma opcji, nawet tak zasypia
rosenberg
Po ile???? Wiadomo?????Patrzcie
Sylwia99
Ja wgl nie ogarniam pepco dla chłopców jest tyle super ubranek i wgl. A dla dziewczynek jak dla mnie brzydsze. Czasami znajdą się perełki. Ostatnio Lenie kupiłam czapeczkę chłopięca i cztery pary skarpetek bez uciskowych, bo na dziewczęcym dziale nie było.Patrzcie
Załączniki
Ewq9
Ja kupiłam małemu, 15 zł bodajże. Wyrzuciłam paragonPo ile???? Wiadomo?????
rosenberg
Czapeczka piękna ja właśnie dla dziewczynek widzę zawsze fajne rzeczy mój Filip nosi leginsy dziewczece z Pepco jasnoszare bo dla chłopaków były same dresy, a on jest taki mały że getry a najlepiej dziewczęce lepiej pasująJa wgl nie ogarniam pepco dla chłopców jest tyle super ubranek i wgl. A dla dziewczynek jak dla mnie brzydsze. Czasami znajdą się perełki. Ostatnio Lenie kupiłam czapeczkę chłopięca i cztery pary skarpetek bez uciskowych, bo na dziewczęcym dziale nie było.
marta18691
Haha dobreCzapeczka piękna ja właśnie dla dziewczynek widzę zawsze fajne rzeczy mój Filip nosi leginsy dziewczece z Pepco jasnoszare bo dla chłopaków były same dresy, a on jest taki mały że getry a najlepiej dziewczęce lepiej pasują
Ewq9
Ogólnie kupiłam ostatnio w Pepco 2x spodnie, kurtkę taką jesienną (najdroższa bo 30 zł ), czapkę, 4 x body z długim rękawem, 2 bluzy (jedna na rozmiar 92 ale piękna i tylko 10 zł !) I wydałam tylko 140 zł a na h&m dodałam do koszyka raptem 4 rzeczy i już prawie 300 zł więc zrezygnowałam
reklama
rosenberg
Ja kupiłam ostatnio kurteczkę z h&m bez metek co prawda, ale nową bo dziecko za szybko urosło i nigdy nie założyło wydałam całe 6zl i złotówka za przesyłkęOgólnie kupiłam ostatnio w Pepco 2x spodnie, kurtkę taką jesienną (najdroższa bo 30 zł ), czapkę, 4 x body z długim rękawem, 2 bluzy (jedna na rozmiar 92 ale piękna i tylko 10 zł !) I wydałam tylko 140 zł a na h&m dodałam do koszyka raptem 4 rzeczy i już prawie 300 zł więc zrezygnowałam