marta18691
Fanka BB :)
Dużo osobom się sprawdzalo zależy od dzieckaciężko to nazwać lekiem ale jest zarejestrowany jako homeopatyczny już bym miała bardzo duże wątpliwości czy działa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dużo osobom się sprawdzalo zależy od dzieckaciężko to nazwać lekiem ale jest zarejestrowany jako homeopatyczny już bym miała bardzo duże wątpliwości czy działa
A Twoje dziecko ile miało jak się urodziło ? I ile waży teraz?nie,
w bobodent jest lidokaina która jest lekiem i działa miejscowo ale nie sieje spustoszenie w całym organizmie
nie jestem zwolennikiem podawania przeciwbólowych doustnie oczywiście były naciski i od mojej mamy i teściowej daj ale bez przesady to nie wit c
nie wiedziałam, że to zęby a zwiastunów chyba już od 4 ms się każdy doszukiwał ale oczywiście jak ma gorączkę podam bez przesady schiza też jakiegoś nie mam,
wiadomo, że jakby bobodent nie zadziałał a pediatra by zlecił to bym podała przeciwbólowe. zreszta byliśmy na szczepieniu i pytałam pediatry i l. przeciwbólowe tylko jak gorączka albo po konsultacji (przynajmniej u mojego wcześniaka),
na szczęście dolne mamy za sobą więc mam nadzieję, że reszta pójdzie gładko
urodzony 12.02 w 36 tc 2.06 kg 51 cmA Twoje dziecko ile miało jak się urodziło ? I ile waży teraz?
to nie wiem co to za stomatolog bo lidokaina jest stosowana w Stomatologii bardzo szeroko jest powierzchniowym środkiem znieczulającym na błony śluzowe, dziąsła itdMi dentystka mówiła, że na ząbki jak już coś podawać to właśnie przeciwbólowy, bo te wszystkie maści są o kant du*py
A wiesz, że lidokaina jest szkodliwa dla dzieci? I nie zaleca się stosowania tego na ząbkowanie?to nie wiem co to za stomatolog bo lidokaina jest stosowana w Stomatologii bardzo szeroko jest powierzchniowym środkiem znieczulającym na błony śluzowe, dziąsła itd
takA wiesz, że lidokaina jest szkodliwa dla dzieci? I nie zaleca się stosowania tego na ząbkowanie?
Fakt. Tylko każdy sobie myśli, że to tylko zel... A to szkodliwe gownoW tych żelach sa tak małe stężenia lidokainy i innych substancji, że żeby doszło do zatrucia to tubke.dziennie musialybysmy dzieciom do buzi ładować
Ja to każde suplementy itp tak postrzegam, oczywiście te zbędne bo jak jest potrzeba no to wiadomo. dlatego nic praktycznie nie uzywmamu, żeby nie pchać kasy w i tak już nakręcona branże farmaceutyczna. Teraz jest lek na wszystko... Coś się dzieje to od razu do apteki po milion specyfików... Już nie mówiąc o tym że w tv co druga reklama to tabletki na ból głowy, nosa, dupyFakt. Tylko każdy sobie myśli, że to tylko zel... A to szkodliwe gowno
No to podonnie jak mój tylko że 2675gram i 51cmurodzony 12.02 w 36 tc 2.06 kg 51 cm
a teraz 30 tż i 7,9 kg 70 cm