reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas drugi weekend górski, w zeszłym tygodniu zdobyte z Julkiem Góry Świętokrzyskie- Łysa Góra, dzisiaj Szyndzielnia w Beskidzie Śląskim [emoji3] Nawet dzisiaj książeczkę założyliśmy [emoji3]Zobacz załącznik 1312877Zobacz załącznik 1312878
Bomba 😍 mój niestety w chuście za Chiny nie da się nosić, więc póki co czekamy aż usiądzie i będzie można go swobodnie w nosidle trzymać. I w przyszłym roku na wiosnę zaczynamy wojaże :D

reklama
Bomba 😍 mój niestety w chuście za Chiny nie da się nosić, więc póki co czekamy aż usiądzie i będzie można go swobodnie w nosidle trzymać. I w przyszłym roku na wiosnę zaczynamy wojaże :D
Powodzenia w noszeniu go w nosidle za rok 🤣🤣
U nas dzisiaj zoo, ale młody nie chciał jeździć w wózku, więc ojciec nosił go cały czas 🤣

Wiesz co, nosidła hybrydowe możesz już. Nasz to lubi, całą drogę na Szyndzielnie to się śmiał i obserwował. U nas chusta też jest jako opcja awaryjna jak w ciągu dnia nie chce spać, wtedy hop do niej i 5 minut i śpi [emoji3]
Bomba [emoji7] mój niestety w chuście za Chiny nie da się nosić, więc póki co czekamy aż usiądzie i będzie można go swobodnie w nosidle trzymać. I w przyszłym roku na wiosnę zaczynamy wojaże :D

Musiałaś mieć źle dopasowane, bo czy chusta czy nosidło jak dobrze dopasowane to lux [emoji3]
Może one odpoczywają, mi koleżanka pożyczyła na chwilę nosidło, po 15 minutach miałam dość i powiedziałam, że nigdy więcej. Podziwiam, jak ktoś nosi ten ciężar ze sobą.

reklama
Co do wagi to chciałabym żeby moja ptyśka miala 7 czy 8 kilo haha. Pewnie teraz będzie miała z 10,11 ;o szok.
A tak poza tym to druga noc w miare spoko... nie wiem czy te mega słabe noce to nie przez lęk separacyjny... zaczęłam zostawiac lekko zaswiecona lampkę i mloda nawet jak wstanie to się popatrzy i idzie spać. I z 15 pobudek sa maks 4. W tym dwie na mleko

Do góry